El Clasico, Tippetips: Hjemmebane gir Real Madrid seieren mot Barca!


Real Madrid 2.22, Uavgjort 3.65, Barcelona 3.15

Kampen om seriegullet synes å gå helt til døra denne sesongen. Denne utgaven av El Clasico vil imidlertid kunne avgjøre hvorvidt troféet havner i Madrid eller Barcelona.

Carlo Ancelotti mener dette Real Madrid-laget kan gå hen og bli det beste laget han noen sinne har trent. "Jeg har hatt ansvaret for andre gode lag, men dette har erfaring, ungdom, karakter og personlighet", uttalte italieneren til Gazzetta dello Sport.

Ryktene vil ha det til at Barcelona-trener Gerardo Martino ikke blir å finne i klubben neste sesong. Påstanden har selvsagt blitt tilbakevist: "Vi har snakket med ham, og han er fokusert på laget med dertil hørende planlegging for kommende sesongs utfordringer", uttalte visepresident for Kommunikasjonsavdelingen Manel Arroyo.

Lagnyheter

Karim Benzema er tilbake i trening etter at han pådro seg en smell mot Malaga. BBC (Benzema, Gareth Bale og Cristiano Ronaldo) blir dermed å finne på topp i Ancelottis 4-3-3 formasjon. "Jeg skal ikke gjøre det vanskelig. Jeg skal snarere gjøre det enkelt for alle", bemerket Ancelotti. Andel di Maria tar plass sentralt på midtbanen, mens Dani Carvajal starter på høyrebacken.

Martino trives best med fire midtbanespillere i de største kampene. Selv om formasjonen sikkert er illustrert som 4-3-3, vil det ligne mer en midtbane-diamant. Det betyr at Lionel Messi stiller sammen med en annen på topp. Neymar fikk hvile forrige helg, og forventes å spille fra start her - til tross for at Alexis Sanchez står bokført med 17 ligamål.

Formutvikling

Barcelonas 2-1 seier i forrige innbyrdes oppgjør, gjorde at katalanerne hadde seks poeng ned til Real Madrid. Det faktum at hovedstadslaget nå leder med fire poeng på Barcelona, illustrerer lagenes ulike formkurver.

Ikke la deg avskrekke av Reals problemer i Andalusia forrige lørdag, ei heller forlede av Barcelonas formidable seier over Osasuna. Los Blancos er nemlig de stødigste av disse lagene for øyeblikket - og ikke minst; ubeseiret på de 31 seneste kampene.

Innbyrdes oppgjør

Real Madrid har vunnet tre av de seks seneste oppgjørene - to av tre på hjemmebane. Begge lagene har scoret i nevnte seks oppgjør, noe som er priset til 1.43 i odds på å skje igjen.

Ronaldo v Messi

Ronaldo har ni scoringer iløpet av sine seks seneste kamper - samtlige turneringer inkludert. Angriperen har i tillegg trivdes godt mot Barcelona i nyere tid. Ronaldo er tilgjengelig til 4.40 som første målscorer, mens oddsen på at han scorer minst to er 4.15. Dersom du tror at stjernespilleren noterer seg for hat-trick, er oddsen på at så skjer 18.00

Messis trippel forrige helg førte ham forbi Paulino Alcantara på listen over Barcelonas mestscorende gjennom tidene. Den argentinske ballkunstneren betaler 4.80 som første målscorer, 6.50 for minst to fulltreffere og 20.00 i odds for et nytt hat-trick

Målscorere

Benzema står bokført med seks scoringer på sine syv seneste. Oddsen på at spissen scorer først er 6.25. Cesc Fabregas fikk hvile i kampen mot Osasuna, men løpene hans inn i boksen kan bli avgjørende i dette oppgjøret. Den forhenværende Arsenal-spilleren omsettes til 9.50 i odds som første målscorer

Beste Spill:

Tidlige scoringer har vært gjennomgangsmelodien i de nylige møtene disse lagene imellom. Laget som har funnet nettmaskene først har ikke tapt på de seks seneste. Scoring iløpet av de 15 første minuttene er tilgjengelig til 2.75 i odds.

Ettersom dette resultatet er såvidt viktig med henblikk på hvem som tar seriegullet, kan kampen meget vel dabbe av etter en hektisk innledning. Uavgjort ved pause og seier til Real Madrid ved full tid er priset til 5.75 i odds.

Under 3.5 scoringer er således verdt å vurdere til 1.53 i odds, siden fire av de seks seneste kampene har endt med mindre enn fire mål.

Vurdering

Madrids form på Bernabeu er rett og slett formidabel. Selv om Barcelona naturlig nok ikke er av dagligdags kaliber, spiller Real godt nok til å vinne. Det vil være lange perioder av kampen hvor hvittrøyene ikke får låne ballen, men angrepstroikaen kan utgjøre forskjellen.

Resulattips:

Real Madrid 2 Barcelona 1 – 8.50