Ed Malyons Bankers: Hemed vil gi Sevilla problemer


Det er to lag med identiske serieprestasjoner som møtes mandag kveld på Ramon Sanchez Pizjuan. Begge lagene ønsker nemlig å unngå sitt tredje strake tap. Sevilla kan ta seg forbi Real Madrid dersom de slår Mallorca i kveld - på innbyrdes oppgjør, vel og merke - men det blir slett ingen enkel oppgave. Øy-laget Mallorca kan vise til en imponerende angrepsrekke.

Vertene mangler i tillegg flere nøkkelspillere grunnet skadeproblemer og suspensjoner. Den tyske midtbanespilleren Pitor Trochowski er ute i overskuelig fremtid med en kneskade han pådro seg i kampen mot Barcelona. Gary Medels utvisning i samme kamp gjør også at den chilenske råtassen går glipp av kampen. Alberto Botia har på sin side pådratt seg så vidt mange gule kort, at han også følger kampen fra tribunen.

Det er problemer for Mallorca også. Klubbens ledende målscorer - Emilio Nsue - soner det røde kortet han fikk mot Granada. Vingen ble brukt på høyrebacken, og hadde tydelige problemer med sin nye posisjon. Nsue sørget for straffespark og en tidlig dusj for egen del. Mallorca må nå klare seg uten sitt fremste angrepsvåpen - fart og innlegg fra høyrekanten.

En som imidlertid spiller, er Tomer Hemed - den israelske målmaskinen. Han er i sitt livs form, og noterte seg blant annet for fem mål i landslagspausen. Kun Aritz Aduriz og den hellige treenighet bestående av Messi, Ronaldo og Falcao kan vise til samme utbytte i La Liga-sammenheng denne sesongen. Mallorca er fullstendig avhengige av angriperens overlegne fysikk og tilstedeværelse i motstanderens felt. Hemed har vunnet flest dueller i feltet enn noen annen spiller i den spanske serien inneværende sesong. Spissen har som nevnt bokført fem scoringer - av Mallorcas åtte totalt.

Mot et lag som sliter mot dødballer, er definitivt Tomer Hemed et godt tips med 9.00 i odds som første målscorer. Han er likeledes tilgjengelig til 10.00 på å score med pannebrasken og 3.65 på å score i løpet av kampen.