Champions League, Tippetips: Historien gjentar seg ikke for Real!


Det er på ingen måte en kveld som mange Real-fans - eller Jose Mourinho - tenker tilbake på med glede.

Portugiseren spoler garantert forbi delen som heter "24. april 2013" - den dagen Robert Lewandowski satte inn fire mål i Borussia Dortmunds 4-1 seier i den første semifinalen mot Real Madrid.

Saken med konseptet "historie", er at det alltid kommer mer. Og på en kveld hvor Mourinho opplevde en ny forglemmelig kveld med Chelsea i Paris, sørget Real Madrid - i 2014-utgaven - for hevn over nettopp Dortmund med 3-0 på Bernabeu. Sistnevnte gjør den andre kvartfinalekampen til en ren formalitet.

Spillerne selv vil naturlig nok ikke si det høyt. Gareth Bale gjør den sedvanlige øvelsen når han sier at både han og lagkameratene akter å "gå inn i dette oppgjøret som en hvilken som helst annen kamp". Mourinhos etterfølger, Carlo Ancelotti, har valgt å inkludere Cristiano Ronaldo i troppen, til tross for at verdens forhenværende dyreste spiller gikk glipp av helgens 4-0 seier over Real Sociedad grunnet skader.

Bale stråler likevel mer enn portugiseren for øyeblikket. 

Waliseren har kanskje lagt bak seg sin beste uke i Real-trøya hittil - noe klubbens offisielle nettsted var kjapt ute med å påpeke. 

Etter fire scoringer iløpet av syv dager, inkludert ett mål i forrige ukes første oppgjør, forventes den tidligere Tottenham-spilleren å stille fra start i et Madrid-lag som betaler 1.01 i odds for avansement.

Dortmund kan likevel by på problemer, og kan så visst finne veien til nettmaskene. Men, som Marco Reus har vedgått; tyskerne er nødt til å spille langt bedre enn hva de leverte i den første kampen, og ikke minst i helgens seier over Wolfsburg. Lewandowski og Reus snudde 0-1 til 2-1 i sistnevnte kamp.

2-1 holder ikke her, og det vil faktisk ikke forrige sesongs 4-1, grunnet Dortmunds mangel på bortemål.

Den solide ledelsen fra første oppgjør betyr at å satse på Madrid-seier til 2.15 er noe risikabelt. Profitten ligger heller å finne i Over 3.5 scoringer til 2.25 i odds.

Dersom begge spillerne starter kampen, er 3.25 god odds på at Karim Benzema scorer flere mål enn Reus. Etter å ha gjort det samme i syv av ni Champions League-kamper denne sesongen, er 2.50 i odds på at Real scorer i begge omgangene verdt å vurdere. 

 

Målscorere

Bale er Reals formspiller om dagen, og det kan lønne seg å sette et lite spill på at waliseren gjentar bedriftene fra forrige gang han var i tyskland (mot Schalke) - hvor han fant nettmaskene to ganger, 15.00. Et tryggere spill vil være å plassere pengene på at han scorer iløpet av kampen til 2.90 i odds.

I likhet med Bale, fant Isco målet i den første kampen mot Dortmund. Den unge spanjolen er priset til 3.55 i odds på å gjøre det samme igjen. Angel Di Maria betaler på sin side 3.95 ganger innsatsen.

For de gule og sorte er Lewandowski tilgjengelig til 6.00 i odds som første målscorer.

Resultattips:

Borussia Dortmund 1 Real Madrid 3 – 14.00

Beste Spill:

Over 3.5 mål – 2.25

Gareth Bale scorer iløpet av kampen - 2.90