VM 2014, tippetips: med fokus på England


Det er aldri for tidlig å satse på England. Etter 2-0 over Polen, har Roy Hodgsons mannskap sikret seg plass i neste sommers VM-sluttspill. Det er på tide å se fremover. Her er våre seks beste spillobjekt hva angår England.

1. Englands toppscorer VM 2014

Wayne Rooney er favoritten i dette markedet med odds på 3.60. Sett i lys av at han aldri har scoret i et VM-sluttspill, er han trolig desperat etter å bevise hva han er god for på dette nivået. Men, hva med Englands nye landslagshåp - Andros Townsend (12.00)?

2. Eksklusivt: Første målscorer for England i VM 2014

"Captain fantastic", Steven Gerrard, åpnet scoringsballet for England i VM 2010 mot USA. Liverpool-spilleren er priset til 8.00 i odds på å gjenta bedriftene i Brasil. 

3. England ryker ut på straffespark i VM 2014

1990, 1998, 2006. Oddsen er 6.50

4. Leighton Baines i startelleveren i Englands første kamp i gruppespillet, VM 2014

Ashley Cole kan meget vel være Jose Mourinhos førstevalg på venstrebacken. Leighton Baines er imidlertid i økende grad det foretrukne valget på landslaget. Kan Cole holde Baines ute av laget særlig mye lenger? Trolig ikke. Og det kan således lønne seg å satse på at Everton-spilleren er å finne i startoppstillingen neste sommer til 2.00

5. Ravel Morrison i Englands startellever i første gruppespillkamp, VM 2014

Hr Morrison virker å skjerpe seg akkurat når det gjelder som mest. Det unge stjerneskuddet - som til og med ikke Ferguson kunne temme - har vist seg som en matchvinner for West Ham denne sesongen. I likhet med Evertons Ross Barkley virker han å være i ferd med å ta et steg opp. Er har klar til å ta opp kampen med navn som Gerrard, Carrick, Lampard og Wilshire? Trolig ikke. Selv med odds på 25.00. 

6. Wilfried Zaha i Englands startellever i første gruppespillkamp, VM 2014

 

Zaha har har en lite oppsiktsvekkende start på Manchester United-karrieren. Den forhenværende Crystal Palace-spilleren er nødt til å vise seg fra godsiden dersom han skal gjøre seg forhåpninger om spill for Englands førsteellever. I øyeblikket virker nevnte langt unna. Et par strålende oppvisninger for United kan imidlertid endre akkurat dét. Til 30.00 i odds er det uansett verdt å vurdere.