VM 2014, kvalifisering: Albania vs Norge


Albania 3.25, uavgjort 3.25, Norge 2.20

Norge har kniven på strupen i forkant av VM-kvalifiseringskampen mot Albania på Qemal Stafa Stadion. At Albania har utsikter til historisk deltagelse i neste års VM er heller ingen fordel for et norsk landslag i poengnød. Drillo har det travelt med å gjøre unna de siste forberedelsene til oppgjøret i den albanske heksegryta, og seneste tirsdag var 71-åringen kun sikker på fem navn i startoppstillingen. Brede Hangeland, Rune Almenning Jarstein, Daniel Braaten og Tarik Elyounussi blir definitivt å finne fra start.

Vi skal helt tilbake til privatlandskampen mot Sør Afrika i januar for å finne sist gang Norge fant motstanderens nettmasker. De etterfølgende kampene har endt med sifrene 0-0, 0-2 og 0-1. At Norge går målløse av banen også fredag kveld er priset til 3.20 i odds. Selv om målene uteblir (6 i inneværende VM-kvalifisering), kan Norge skilte med flest avslutninger av samtlige nasjoner (60), mens Albania har forsøkt seg ved 51 anledninger – med tilsvarende utkomme.

Fredagens kamp er vinn eller forsvinn for Drillos gutter. Norge ligger på fjerdeplass i Gruppe E med syv poeng på fem kamper (2-1-2). Gianni De Biasis menn står på sin side med ni poeng (3-0-2). Seieren på Ullevaal har garantert gitt ”Ørnene” ekstra selvtillit. At Albania tar sin tredje hjemmeseier i VM-kvalifiseringen betaler 3.25 ganger innsatsen tilbake.

Norge har vært særdeles svake, og lite synes å stemme om dagen. Tidligere kulturbærere som John Carew og John Arne Riise er nå historie, mens vi må sette vår lit til navn som Tarik Elyounussi og Brede Hangeland.

Albanias elleville supportere fungerer både som 12. og 13. mann på laget. Selv om de sjelden feiler hjemme i Tirana, tapte de 1-2 mot Island i oktober 2012. Det samme resultatet fredag er tilgjengelig til 10.00 i odds.

Beste Spill:

Sats på Tarik Elyounussi som målscorer til 3.80 i odds

Sats på 1-2 til 10.00 i odds