Vennskapskamper, Tippetips: England vs Danmark


England har tilstrekkelige offensive krefter til å gjøre av med Danmark, mener Unibets Michael Da Silva...


England 1.60, Uavgjort 3.80, Denmark 5.50

Denne kampen representerer Roy Hodgsons siste mulighet til å se spillerne i aksjon, før han skal plukke den foreløpige troppen til VM-sluttspillet i Brasil. Turneringen er ikke mer enn 99 dager unna.

Selv om dette kun er en vennskapskamp, vil England være lysten på å sikre seg seier. Kanskje ikke så rart, etter at nasjonen har tapt sine to seneste etter seieren over Polen i VM-kvaliken.

De etterfølgende tapene mot Tyskland og Chile har dempet forventningene til VM-resultatene, mens oppgjøret mot Danmark garantert bli vrient nok på Wembley.

England vs Danmark pleier historisk sett å ende med scoringer. De seneste oppgjørene har endt 2-1 (i favør av England), 4-1 og 3-2 i favør av Danmark og 3-0 til England. 


Lagnyheter

Hodgson har 30 spillere til rådighet, men må klare seg uten Tottenhams skadede høyreback Kyle Walker. Liverpools Glen Johnson får dermed sin kamp nummer 50.

Ross Barkley og formspilleren Raheem Sterling bør få spilleminutter iløpet av kampen - i likhet med Arsenals midtbanespiller Alex Oxlade-Chamberlain. Kaptein Steven Gerrard og Wayne Rooney blir begge å finne fra start, mens Southamptons venstreback, Luke Shaw, er å finne i troppen for første gang.

Danmarks eneste navn med spørsmålstegn, er stjernen Christian Eriksen. Tottenham-spilleren pleier en ryggskade, og den danske leiren har uttalt at Eriksen kun spiller dersom han er 100% frisk. 

Arsenal-spissen Nicklas Bendtner får etter alle solemerker plass i danskenes angrep.

Beste Spill: De seneste fire kampene mellom disse lagene har endt med minst 2.5 scoringer. Sats på Over til 2.00 i odds

Resultattips: England 2-1 Danmark til 9.50 i odds