Vennskapskamper: Onsdagens tippetipsRussland 1.75, uavgjort 3.40, USA 4.60 (avspark 16:00)

To av formlagene internasjonalt sett møtes i Krasnodar: Russland har vunnet fire strake kamper, mens USA kun har tapt to av sine 14 nyligste. Med nevnte statistikk tatt i betraktning, synes oddsen på Russland noe tynn. Spesielt sett i lys av at de seneste gevinstene har kommer mot relativt beskjeden motstand (Nord-Irland, Israel og Aserbaijan). USA skal normalt kunne by på langt sterkere motstand, selv på russisk gress.

USA i markedet Draw no Bet virker umiddelbart som et godt spill til 3.35. Et langt tryggere spill er imidlertid under 2.5 scoringer til 1.72 i odds. Fire av Russlands fem kamper i etterkant av sommerens Euro 2012 har endt Under 2.5 mål. Det samme har to av amerikanernes oppgjør mot vanskelig motstand (Mexico og Jamaica begge 1-0).

Alexandr Kerzakhov ser ut som et brukbart spill i markedet for målscorere. Angriperen har notert seg for seks scoringer i løpet av sine åtte siste - klubb - og landslag inkludert. Han har kanskje hatt en trøblete periode i EM, men er godt priset med 2.70 på scoring.

Resultattips: Russland 1-1 USA (6.75)


Netherlands 2.50, uavgjort 3.30, Germany 2.60
(avspark 20:30)

Et av fotballens store rivaler møtes på Amsterdam Arena. Robin van Persie har vært nødt til å melde avbud, og vertene mister umiddelbart slagkraft fremover på banen. Det skal imidlertid ikke være noen fare kampen sett under ett: Begge lagenes fem nyligste har nemlig endt med over fire scoringer i snitt.

Tyskland trenger å bygge opp igjen selvtilliten etter Sveriges utrolige comeback forrige måned (4-0 ble til 4-4). Gjestene er besnærende priset i markedet Draw no Bet med 1.88 i odds, og likeså med 3.25 på ledelse til pause. Det samme spillet hadde gitt utbetaling i tyskernes fire seneste.

Klaas-Jan Huntelaar virker som et naturlig valg med tanke på Tysklands svake forsvarsrekke. Nederlenderen er priset til 2.55 på å score, selv om det også kan lønne seg å satse på at han tegner seg for to mål eller mer til 8.00 i odds. Hva angår Tyskland, er Lukas Podolski (3.20) et godt alternativ formen på klubblaget tatt i betraktning.

Resultattips: Nederland 2-3 Tyskland (24.00)


Republic of Ireland 2.50, uavgjort 3.20, Greece 2.65
(avspark 20:45)

Dersom vi utelukkende ser på lagenes tidligere prestasjoner, vet vi at vi står overfor et målfattig oppgjør. Hellas - som har gjort det til en vane å kjempe seg til resultater mot teknisk bedre motstad - møter et Irland med én fattig scoring å vise til i Euro 2012.

Ikke sjelden viser det seg at tipsene våre kommer til kort i disse kampene. Statistikken viser at disse lagene i noen grad er på vei mot andre boller. Irlands fire nyligste kamper har endt med totalt 20 scoringer, mens grekernes forrige privatlandskamp endte med fem mål mot Norge. At begge lagene scorer er priset til 2.00, mens over 2.5 scoringer er fristende med 2.30 ganger innsatsen.

Mange av vertenes scoringer kommer i forbindelse med dødballer. De som velger å satse forsiktig har dermed stopperen Darren O'Dea (som noterte seg for mål mot Færøyene) og John O'Shea som favoritter. Duoen er priset til 17.00 og 20.00 henholdsvis for scoringer. For gjestene er Giorgis Samaras det beste spillobjektet med 3.35 på å score i løpet av kampen.

Resultattips: Irland 2-1 Hellas (11.00)


Poland 2.55, uavgjort 3.20, Uruguay 2.55
(avspark 20:45)

Uruguay - som imponerte under VM 2010, og som vant Copa America - er kun en blek skygge av seg selv; La Celeste har tapt tre av sine fire nyligste, og står i overhengende fare for å gå slipp av VM i Brasil 2014. Polen har på sin side reist kjerringa etter et noe skuffende EM på hjemmebane.

Gjestene kun har funnet veien til nettmaskene to ganger i løpet av sine fem nyligste, og Polen kan knapt sies å være kjent for godt forsvarsspill. Under 2.5 scoringer til 1.62 er således et godt utgangspunkt for de som ønsker å sette penger på denne kampen. Uavgjort er også godt priset, mens Uavgjort/Uavgjort er tilgjengelig til 4.70.

Luis Suarez kan være et godt alternativ i markedet for målscorere (3.40), vel og merke dersom han ikke lider av privatlandskamp-syken. Robert Lewandowski er Polens spydspiss, og priset til 6.75 på å score kampens første mål.

Resultattips: Polen 1-1 Uruguay (6.25)


Italia 2.25, uavgjort 3.20, Frankrike 3.05
(avspark 20:50)

Disse lagene har stått bak enkelte av de heftigste internasjonale kampene de siste 15 årene (Euro 2000 og VM-finalen i 2006). Italia vs Frankrike sjelden mindre enn avgjørende kamper. I det forrige oppgjøret ble vi vitne til et Azzuri i godt driv, mot et Frankrike som har variert etter en dårlig forestilling i sommerens Euro 2012.

Scoringer har vært et problem for Les Blues, som ikke har evnet å finne nettmaskene mer enn to ganger i én og samme kamp, siden juni. Olivier Girouds gode form for Arsenal kan imidlertid være nøkkelen til suksess. Den forhenværende Montpellier-angriperen kommer til å sette det italienske forsvaret på prøve, og er et godt spillobjekt (4.00) i markedet for målscorere i Karim Benzemas fravær.

Italias omdømme som det beste forsvarslaget, har fått noen riper i lakken de siste årene. Cecare Prandellis mannskap har slett ikke gjort saken bedre: Italia har kun evnet å holde rent bakover i én av sine syv seneste kamper. Sats derfor på at begge lagene scorer til 2.05, og vurdér over 2.5 scoringer til 2.40. Italia bør ha det som trengs for å vinne i Parma, men oddsen på uavgjort er også fristende.

Resultattips: Italia 2-1 Frankrike (10.50)


Brasil 1.60, uavgjort 3.60, Colombia 5.75
(avspark 01:30)

Brasil håper å kunne feire sin internasjonale kamp nummer 1000 med stil. Canarinho har gjort sine saker godt med seiere over Irak og Japan den seneste tiden. Colombia representerer uansett tøffere motstand. Sistnevnte har notert seg for imponerende seiere over Uruguay, Chile og Kamerun.

Radamel Falcao vil, dersom han er i startelleveren, by Brasils forsvar på utfordringer. Atletico Madrid-spilleren er priset til 8.75 på å score kampens første mål. Kakas gjeninntreden, kombinert med Oscars nyvunne stjernestatus, har gitt Brasil fornyet pondus i angrep. Førstnevnte er tilgjengelig til 3.10 på å score i løpet av kampen, mens Oscar er priset til 2.90.

Kampoddsen virker grei nok, men du kan finne andre og mer lukrative spillobjekt. Brasil har startet kampene sine bra i det siste, noe som betyr at over 1.5 scoringer i førsteomgangen - til 2.60 - er et godt spillobjekt. At begge lagene scorer (1.70) og over 2.5 mål (1.72) er fine spill å putte på bongen.

Resultattips: Brasil 3-1 Colombia (14.00)