U20 VM Semifinale, tippetips: Frankrike VS Ghana


Det er turneringens målkåteste mannskap som gjør opp seg imellom i håp om en finaleplass. Det er andre gang lagene møtes i denne turneringen, etter at Frankrike vant åpningskampen 3-1.

Frankrike og Ghana har som nevnt allerede rukket å stifte bekjentskap. Etter at franskmennene vant den forrige kampen overbevisende, skal det bli spennende å se hvor langt lagene har kommet etter gruppespillet. det skal likeledes bli interessant å følge kampen mellom turneringens mest målfarlige lag. Frankrike har funnet veien til nettmaskene hyppigst med sine 13 fulltreffere, mens Ghana kan skilte med 12 scoringer. At Frankrike vinner er priset til 1.45 i odds

Frankrike har tatt seg til semifinalen etter å ha slått Usbekistan 4-0, hvis kamp var nasjonens andre strake med fire scoringer. Frankrike beseiret sågar vertsnasjonen med sifrene 4-1 i åttendelsfinalen, og viser tegn til å befinne seg i flytsonen. Laget begynte derimot mesterskapet noe nølende da de fulgte opp Ghana-seieren med 1-1 mot USA  og 1-2 mot Spania. Stjernene i mannskap har hittil være Arsenals nyervervelse Yaya Sanoga, som har notert seg for fire mål hittil. I tillegg finner vi Sevillas midtbanespiller Geoffrey Kondogbia som en habil bidragsyter med sine to scoringer og to målgivende. 

Når man først har vunnet over Ghana én gang, vil Frankrike naturlig nok unngå å rote det til ved terskelen til finalen. Til tross for at Ghana har gjort sine saker godt, er det vanskelig å ikke tenke på franskmennenes imponerende spillermateriell - som allerede er vant til å spille store internasjonale oppgjør. Ghana er et relativt ubeskrevet blad i denne sammenhengen, mens motstanderens spillere allerede tjener til livets opphold i Europas toppklubber. Ghana-seier er tilgjengelig til 6.25 i odds

Ghana reiste seg etter to strake tap i innledningen, og valset over USA med 4-1. Målforskjellen første dem videre i turneringen, hvor de møtte Portugal. Sistnevnte var i finalen så sent som i 2011, og ble utropt til soleklare favoritter i forkant av kampen. Ghana reiste seg også mot guttene fra den Iberiske Halvøy, og vant til slutt 4-3. Frankrike bør kunne ta seg seirende ut av dette oppgjøret, selv om vi har vært vitne til en rekke overraskelser allerede.

Beste Spill:

Sats på Over 2.5 scoringer til 1.50 i odds