Slik vinner England VM 2014


Kan England vinne VM? Nesten garantert ikke. De kan imidlertid komme nært dersom de følger vår femtrinns-oppskrift...


1. Behold Michael Carrick i lagoppstillingen

Michael Carrick er en fantastisk fotballspiller. Han behandler ballen som en kvinne, snarere enn en potet. Mannens klasse, ro og evne til å slå giftige pasninger er akkurat hva England trenger. Han var Manchester Uniteds beste spiller (etter Robin van Persie) forrige sesong, og var ypperlig da England slo Polen i den avgjørende VM-kvalifiseringskampen. Carrick er taktisk dyktig, og kan skilte med erfaring fra høyeste nivå. Midtbanespilleren er rett og slett nødt til å starte Englands første kamp i Brasil. 


2. Få maksimalt ut av Rooney og Gerrard

For å si det enkelt: Wayne Rooney og Steven Gerrard er Englands fremste matchvinnere. Duoen kan produsere sjanser ut av løse lufta - selv mot de beste motstanderne. Roy Hodgson har gjort en god jobb så langt med tanke på å få mest ut av disse. Det arbeidet må fortsette. 


3. Spark ut daukjøttet

Det er en stund siden vi har sett spillere som Gareth Barry på det engelske landslaget, men det er flere som ligger i faresonen. James Milner, Glen Johnson, Tom Cleverley, Stewart Downing og Ashley Young er blant spillerne som underpresterer - men som likevel har klippekort på landslaget. Sett en stopper for dette nå! Slike spillere sørger ikke for VM-jubel. England må omfavne spillere som Ravel Morrison, Ross Barkley og Wilfried Zaha. 


4. England må utnytte overtak

Som vi ble vitne til i Englands oppgjør mot Tyskland, maktet ikke vertene å ta ledelsen da de hadde et tidlig overtak. Hodgsons gutter styrte kampen, og gjestene kom kun et et par overganger. Til slutt tapte de med en pen heading signert Per Mertesacker. Tyskland forlot Wembley med seier - selv uten å ha spilt særlig godt. Det er på tide England gir seg med slikt. 


5. Behold roen og spill ball!

Selv ikke ballbesittelsens Far, Fabio Capello, kunne få England til å beholde ballen i laget og følgelig dominere kampene. Det har vært "Engelsksyken" i lang tid, og dersom Hodgson kan få mannskapet til å bruke ballen, blir det lettere mot VMs sluggere.  

England er priset til 25.00 i odds på å vinne VM - Sjekk ut VM-oddsen her!