Polen v England: 10 ting du bør vite!10. England går inn i sin fjerde kvalikkamp med visshet om at sist de tapte mot vertene var i 1973. Under ledelse av Sir Alf Ramsey ble utfallet den gangen 0-2. Roy Hodgsons mannskap er imidlertid favoritter med 1.90 i odds på seier i Warsawa.

9. Foruten historiens eneste seier over the Three Lions, har Polen tapt 10 kamper og spilt seks uavgjorte. Seier til Waldemar Fornaliks menn betaler 4.00 ganger innsatsen.

8. Polen står vel og merke ubeseiret i VM-kvalifiseringen så langt, etter 2-2 mot Montenegro og 2-0 over Moldova. England topper Gruppe H, med to seiere og én uavgjort i sine tre åpningskamper. Uavgjort tirsdag betaler 3.30 ganger innsatsen.

7. Det siste møtet mellom disse landene - VM-kvalifiseringen i 2005 - endte med 2-1 i favør av England på Old Trafford. En reprise av resultatet er priset til 9.00 i odds.

6. England-kaptein Steven Gerrard ligger an til sin landskamp nummer 99 etter at han stod over mot San Marino forrige uke. Liverpool-spilleren er tilgjengelig til 3.70 på å markere begivenheten med scoring.

5. Den polske forsvarsspilleren Jakub Wawrzyniak scoret sitt første landslagsmål i 2-0 seieren over Moldova forrige måned. Wawrzyniak er priset til 40.00 på å score kampens første mål i Warsawa.

4. Etter å ha slått Loldova 2-0 sist, er Polen priset til 6.50 på å vinne uten å slippe inn baklengs.

3. England gikk i likhet med vertene seirende ut av sin forrige kvalifiseringskamp - 5-0 over San Marino. Hodgsons menn er tilgjengelig til 3.50 på å vinne uten å slippe inn baklengs.

2. Robert Lewandowski har funnet veien til nettmaskene tre ganger for Borussia Dortmund inneværende sesong. Han har i tillegg tegnet seg for 15 mål i landslagssammenheng i løpet av karrieren. Spissen er priset til 15.00 på å score minst to ganger tirsdag kveld.

1. Manchester United-angriper Wayne Rooney - som vikarierte som kaptein mot San Marino - fant motstanderens mål to ganger. Det betyr at den tidligere Everton-spilleren har passert Tom Finney, Nat Lofthouse og Alan Shearer på listen over de mestscorende engelske landslagsspillerne. Rooney står med 31 mål for England, og tilgjengelig til 1.50 ganger innsatsen på å score mot Polen.