Landskamp: Ungarn vs Norge


Ungarn 2.40, uavgjort 3.25, Norge 2.75

Norge og Ungarn har møtt hverandre 19 ganger tidligere. Seks av kampene i EM-kvalifisering, seks i VM-kvalifisering, ett stk OL-kvalik i 1981 og seks privatlandskamper. Norge har vunnet fem kamper, mens onsdagens gjester står bokført med åtte gevinster. Seks kamper har endt uavgjort (hvorav fire 0-0 på rad i årene 1984-1991). Uavgjort onsdag er priset til 3.25.

Tarik Elyounoussi, John Arne Riise og Alexander Tettey har meldt forfall til onsdagens privatlandskamp mot Ungarn. Inn i troppen kommer Anders Konradsen og Jonathan Parr. Torsdag meldte også Joshua King forfall, og Håvard Nielsen har blitt hentet inn som erstatter.

Moa tegnet seg for to scoringer i Hannovers bortekamp mot Stuttgart søndag. Den tidligere Vålerenga-spissen har vært ute med ryggproblemer, men tok godt vare på halvtimen han fikk i helgens Bundesliga-oppgjør mot Baden-Württemberg-klubben.

Angriperen er garantert klar over at Joshua King og Alexander Søderlund gjorde sine saker meget godt i kampene mot Sveits og Kypros. Motivasjonen burde således være på topp til kampen mot Ungarn. Moa er tilgjengelig til 8.50 i odds som kampens første målscorer.

Norges tropp til onsdagens oppgjør mot Ungarn ser slik ut:

Rune Almenning Jarstein - Viking
Espen Bugge Pettersen - Molde
Mohammed Abdellaoue - Hannover
Valon Berisha - Red Bull Salzburg
Daniel Braaten - Toulouse
Magnus Wolff Eikrem - Molde
Tarik Elyounoussi - Rosenborg
Vegard Forren - Molde
Vegar Eggen Hedenstad - Freiburg
Brede Hangeland - Fulham
Markus Henriksen - AZ Alkmaar
Tom Høgli - Brugge
Ruben Yttergård Jenssen - Tromsø
Håvard Nordtveit - Borussia Mönchengladbach
Tore Reginiussen - Rosenborg
Alexander Toft Søderlund - Haugesund
Anders Konradsen - Strømsgodset
Håvard Nielsen - Red Bull Salzburg
Jonathan Parr - Crystal Palace

Vi skal tilbake til 2007 for å finne sist gang Norge spilte mot Ungarn. Steffen Iversen, Daniel Braaten og John Carew (2) sørget for 4-0 under ledelse av Åge Hareide. Den gamle ringreven Steffen Iversen sørget for kampens første mål etter 22 minutters spill, og dermed stillingen 1-0 ved pause. Daniel Braaten er den eneste av målscorerne som fremdeles er med på landslaget. 0-1 til pause er priset til 5.00, mens sluttresultatet 4-0 gir deg 70.00 ganger innsatsen tilbake.

Ungarn står med 4-3-1 på sine totalt åtte kamper i 2012, noe som inkluderer fire privatlandskamper og fire VM-kvalikkamper. ”De Magiske Magyarene” befinner seg på andreplass i kvalifiseringsgruppa til VM i Brasil 2014. Av lagets totalt 14 scoringer, har Mainz-angriperen Ádám Szalai tegnet seg for tre. Den tidligere Real Madrid B-spissen har funnet nettmaskene i møte med habil motstand (foruten Andorra) som Bulgaria og Tyrkia, og kan i tillegg vise til åtte mål på 11 kamper i årets Bundesliga. Szalai er priset til 3.50 som målscorer i onsdagens oppgjør på Stadium Puskas Frenc.

Beste Spill:
Sats på Moa som målscorer til 4.00
Sats på Ádám Szalai som målscorer til 3.50
Sats på 0-1 ved pause til 5.00