Landskamp, tippetips: England vs Brasil


Premier League-sesongen er kanskje over, men det er fremdeles en siste kamp å se frem til før strandlivet venter. Og hvilken kamp det er snakk om. Brasil møter nemlig England i sin egen oppkjøring til Confederations Cup, som tar til om to uker. Kan vi bli vitne til en ny klassiker?

Lagnyheter

Luiz Felipe Scolarihar vært nødt til å hanskes med en rekke frustrerende saker omhandlende klubb vs landslag denne uka.Bernard, Rever, Jean, Fred og Diego Cavalieri var alle i aksjon i Copa Libertadores denne uka, noe som gjør det mindre trolig å se dem i startelleveren søndag. Luiz Gustavo og Dante fikk endelig velsignelse fra Bayern München til å spille denne helgen, men stiller etter alle solemerker ikke fra start. 

Roy Hodgson akter på sin side å sende utpå en noen lunde likt mannskap som fikk tillit mot Irland sist. Daniel Sturridge er derimot ikke med, etter at han måtte hinke av banen. Jermain Defoe ligger an til å få vikaransvaret. 

Formutvikling

Ingen av lagene kan sies å være i spesielt god form i forkant av søndagens oppgjør. Brasil har kun én gevinst i løpet av sine fem seneste kamper - herunder 4-0 seieren over Bolivia i april. Seleção ble utspilt av så vel Italia som Russland i de to foregående vennskapskampene, og har mye å ta tak i før Verdensmesterskapet i 2014. England har på sin side to 1-1 kamper å vise til, etter at de ikke evnet å slå Montenegro før uavgjortoppgjøret mot Irland. Uavgjort betaler 4.00 ganger innsatsen

Innbyrdes oppgjør

Brasil var Englands motstander på Wembley tidligere i år, da FA feiret 150 år. England vant 2-1 den gangen, og Frank Lampard ble matchvinner. En reprise av resultatet er tilgjengelig til 18.00 i odds.

Målscorere

Barcelonas nyervervelse - Neymar - er favoritt i markedet for kampens første målscorer med 5.00 i odds. Vi kan imidlertid finne bedre spillobjekt enn som så. Lucas (2.90 som målscorer) ligger an til en plass i startelleveren, mens midtbanespiller Paulinho (19.00 i odds til å score kampens første mål) har en egen evne til å finne nettmaskene. For England håper kantspillerne Theo Walcott (7.50) og Alex Oxlade-Chamberlain (9.00) å gjenta John Barnes' bedrifter på Maracana. 

Vurdering

Lagenes nåværende form peker i retning av et jevnspilt oppgjør. Uavgjort er priset habilt, mens at begge lagene scorer til 1.78 i odds også er verdt å vurdere. Med et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen kan vi forvente at Brasil går ut i hundre. Brasil/Uavgjort i markedet Pause/Slutt er et fristende spill til 17.00 i odds

Resultattips: Brasil 1-1 England (7.75)