EURO 2013 finale, tippetips: Norge vs Tyskland


Norge 5.00, uavgjort 3.70, Tyskland 1.65

Tatta-rata! Det er sommer, sol og Norge er i en EM-finale. Even Pelleruds jenter har ikke høstet lovord for spillet i EURO 2013, men hva gjør vel det? Solveig Gulbrandsen & Co har allerede gjort av med Tyskland (1-0) i dette EM-sluttspillet. Oddsen på at Norge vinner er 5.00.

Ringreven Pellerud ønsker ikke å røpe lagoppstillingen, men Solveig Gulbrandsen tilbragte deler av gårsdagens trening på egenhånd. Norge har stilt uforandret i fire av fem kamper i sommerens sluttspill, men på nevnte trening var det Cathrine Dekkerhus og Lene Mykjåland som bekledde midtbanerollene – på bekostning av Ingvild Isaksen og Solveig Gulbrandsen. Sistnevnte fant veien til nettmaskene i 3-1 seieren over Spania, og er tilgjengelig til 6.50 i odds for scoring søndag.

Silvia Neid har uttalt at Tyskland er ”nødt til å spille bedre” dersom de skal hente hjem den sjette strake EM-tittelen. Tyskerne har allerede rukket å tape én gang mot Even Pelleruds jenter, og trener Neid har i tillegg finaletapet fra VM i 1995 friskt i minnet. Neid har også snakket om at hun frykter en tidlig norsk scoring, ettersom Norge vil ligge med både forsvar – og midtbanefirer innenfor 30 meter fra eget mål. Tysk seier betaler 1.65 ganger innsatsen.

Tyskland gikk målløse av banen ved to anledninger i gruppespillet, med 0-0 mot Nederland og 0-1 mot Norge. Det har heller ikke vært direkte målorgie i kvart – og semifinalene med 1-0 over både Italia og Sverige. Norge har på sin side kun funnet nettmaskene mer enn én gang (3-1 mot Spania). Det kan således lønne seg å vurdere markedet for Under.

Beste Spill:

Sats på uavgjort etter 90 minutter til 3.70 i odds

Sats på at Norge vinner på straffespark til 22.00 i odds