De fem beste England-seierene på Nye Wembley


Det er ikke få som med lengsel tenker tilbake på gamle Wembley. Det nye stadionanlegget, som åpnet dørene i 2007, har allerede vært åsted for en rekke minneverdige England-triumfer.

Nå som England forbereder seg til å ønske Ukraina velkommen til fotballens hjem tirsdag kveld, har vi plukket fem av de beste seirene på Nye Wembley.

5. England 4 Slovakia 0, 28. mars, 2009

Det var vel og merke bare en vennskapskamp, men Fabio Capellos nykomponerte startellever plukket fra hverandre slovakerne i forberedelsene til VM-kvalifiseringen. Selv Emile Heskey tegnet seg for scoring, noe som må ha sjokkert slovakene såpass mye at England deretter nettet ytterligere tre.

4. England 4 Bulgaria 0, 3. september 2010

Jermaine Defoe noterte seg for hat-trick (ja,faktisk) da England gjorde kort prosess med Berbatov & Co (selv om han ikke var med i troppen) på vei til EM 2012.

Klikk på bildet for å se høydepunktene fra Englands 4-0 seier over Bulgaria.

3. England 1 Spania 0, 12. november 2011

En Frank Lampard-heading i november 2011 var nok til å slå regjerende Europa- og verdensmester Spania. Mye forvirring fulgte i tiden etter.

2. England 3 Russland 0, 12. september 2007

Før Niko Kranjcar og Scott Carson satte en stopper for Englands EM-drøm i 2008, hadde the Three Lions gitt Russland juling etter alle kunstens regler. Det samme russiske laget tok seg til semifinalene i EM, mens de engelske spillerne måtte følge kampen fra sofakroken. Eller trolig fra en bar på Ibiza.

1. England 5 Kroatia 1, 9. september 2009

Ikke lenge etter at Kroatia punkterte England EM-drøm fikk hjemmelaget sin søte hevn. På det mest spektakulære vis vant England 5-1 og sikret seg dermed en plass i Verdensmesterskapet i Sør-Afrika. Det var i samme kvalifisering England vant 4-1 i Zagreb etter et hat-trick fra Theo Walcott. Du snakker!