5 Spillere som ikke fortjente plass i Englands VM-tropp!


Roy Hodgson har endelig lagt kortene på bordet, og følgelig fortalt hele verden hvilke 23 spillere han ønsker å ta med til VM (pluss syv reserver, vel og merke)

Troppen består av kjent og kjære kvalitetsspillere som Wayne Rooney, Steven Gerrard og Joe Hart. Men, hva med stallfyllet?

Her er fem spillere som kan regne seg som heldige etter å ha fått VM-billett: 

 

Chris Smalling (Manchester United)

Høyst sannsynlig plukket på grunn av alternativer som kan spille både på høyreback og i midtforsvaret. Smalling har dermed løst billett til VM-sluttspillet, til tross for en dårlig sesong i Manchester United-trøya.

Selvsagt var han ikke alene om å underprestere for fjorårets seriemestere, men dårlig ballkontroll, slapt pasningsspill og tvilsom plasseringsevne gir ikke Englands supportere grunn til optimisme.

 

Phil Jones (Manchester United)

På samme måte som Smalling, er Jones atter en spiller som knapt kan hevdes å ha imponert denne sesongen. United-forsvareren er om ikke annet i stand til å spille i flere posisjoner.

I et forsøk på å rettferdiggjøre prislappen på £16.5 millioner, uttalte Sir Alex Ferguson at Jones har kvalitetene som skal til for å bli Manchester Uniteds beste spiller gjennom tidene.

Han har tydeligvis tenkt å vente med å gi gamletreneren rett i sine spådommer...

 

Jack Wilshere (Arsenal)

Kanskje er det litt strengt å inkludere Wilshire på denne listen. Arsenal-spilleren er utvilsomt en framifrå spiller når han er frisk og rask. Problemet er bare at jeg ikke kan huske sist han var nettopp dét. 

Midtbanespilleren innehar evnen til å utfordre motstanderen, og kan likeledes holde seg rolig under press. Men, ikke noe av nevnte betyr noe når Wilshire nok en gang ligger på sykestua etter første trening.

 

Frank Lampard (Chelsea)

Mange hevdet at Ashley Coles fravær bærer bud om at Hodgson akter å satse på ungdommen. Men, da har man fullstendig oversett det faktum at han har valgt å ta med Lampard.

Chelsea-spilleren runder 36 år under sluttspillet. Bare det å hevde at han er der som et klokt, erfarent hode - eller å ta et straffespark - er bare ikke godt nok.

Uansett; hadde han ikke hatt mer lyst til å tilbringe sommeren hjemme med Christine? 

 

Danny Welbeck (Manchester United)

Vi mener virkelig ikke å hakke på Manchester United her, men de hadde en helt grusom sesong. Faktisk så til de grader svak sesong, at deres tredje - eller fjerdevalg virkelig ikke skulle fått VM-billett.

Jermain Defoe har kanskje ødelagt for seg selv ved å velge Toronto som arbeidsgiver, men hadde du ikke heller stolt på ham som målscorer fremfor Welbeck? Og det samme kan sies om Andy Carr... Vel, greit. Kanskje ikke, men du tar poenget.

Hvem blir Englands toppscorer i VM? Sjekk oddsen her!