Tippetips, Europa League: Torsdagskampene


Anzhi Makhachkala 1.30, uavgjort 5.50, Young Boys 8.00

Dersom du er på utkikk etter en bankers, bør dette vekke interessen når de russiske serielederne tar imot sveitsiske Young Boys i Moskva.

Anzhi rir på en medgangsbølge i den hjemlige serien, mens motstanderen befinner seg på femteplass i den sveitsiske Superligaen. Oddsen på hjemmeseier (1.30) kan virke i noe snaueste laget, men det er godt betalt sett i lys av kvalitetsforskjellene lagene imellom. Sats på hjemmeseier og vurdér over 3.5 scoringer til 2.40 i odds.

Resultattips: Anzhi Makhachkala 4-0 Young Boys (16.00)

Rubin Kazan 1.30, uavgjort 5.00, Partizan Beograd 9.00

I Gruppe H står samtlige lag likt etter å ha knepet ett poeng i åpningsrunden. Rubin går inn i dette oppgjøret fulle av selvtillit, spesielt med tanke på 4-0 seieren over Rostov i helgen. Oppgjøret er imidlertid ikke like åpenbart som oddsen skulle tilsi.

Partizan befinner seg på topp i den serbiske serien, og selv om hjemmefordelen favoriserer Kazan, og den uforutsigbare russiske fotballen kan bety at uavgjort til 5.00 i odds er verdt å vurdere. At begge lagene scorer til 2.30 er også et godt spillobjekt.

Resultattips: Rubin Kazan 1-1 Partizan Beograd (9.00)

Neftci PFC 4.75, uavgjort 3.60, Inter 1.68

Det andre oppgjøret i Gruppe H tegner til å bli mer forutsigbart. Italienerne er kronisk ustabile i den hjemlige Serie A, og de har fulgt opp med to strake seiere etter at de tapte hjemme mot Siena. Inter skal være for sterke for laget fra Azerbaidjan.

Borteseier er det mest sannsynlige resultatet, mens Alvaro Pereira er priset til 7.00 på å score i løpet av kampen.

Resultattips: Neftci PFC 0-3 Inter (14.00)

Panathinaikos 3.65, uavgjort 3.35, Spurs 1.95

Det er alltid verdt å merke seg Tottenhams odds når de spiller i Europa League, ettersom Andre Villas-Boas akter å hvile en rekke spillere. Et eventuelt reservepreget mannskap vil uansett være sterkere enn hva Harry Redknapp sendte utpå forrige sesong. Vertene har likevel muligheter til å få med seg noe her.

Panathinaikos har vært skuffende der de ligger på 12.plass i den greske Superligaen. Tottenham sliter imidlertid med å markere seg i denne turneringen, noe som indikerer at uavgjort kan være et godt spillobjekt. Likeledes at begge lagene scorer til 1.18 i odds.

Resultattips: Panathinaikos 1-1 Spurs (6.25)

Lazio, 1.32, uavgjort 4.65, Maribor 9.20

Det andre oppgjøret i Tottenhams gruppe innebærer lederlaget Maribor mot Lazio i Roma. Italienerne kan meget vel hevdes å ha vært heldige da de spilte uavgjort på White Hart Lane forrige måned. På hjemmebane burde de derimot evne langt mer offensivt spill.

I kjølvannet av Maribors imponerende 3-0 seier over Panathinaikos, har oddsen på bortelaget fristet mange. Det er likevel ikke til å komme ifra at hjemmeseier til 1.08, og at kun Lazio finner veien til nettmaskene, er penger langt bedre benyttet.

Resultattips: Lazio 3-0 Maribor (8.75)

Liverpool 1.57, uavgjort 3.70, Udinese 5.75

Liverpool er atter et lag som dels på grunn av valg, og delvis på grunn av en lang skadeliste, sender utpå et svekket lag. Reservelagsspillerne gjorde sine saker meget godt i det spennende oppgjøret mot Young Boys, men Udinese representerer langt tøffere motstand.

Italienerne sliter riktignok i Serie A, men hjemmeseier over Anzhi sist indikerer at uavgjort kan vise seg som det beste spillet. Sats på uavgjort og at begge lagene finner målet til 1.86.

Resultattips: Liverpool 1-1 Udinese (7.00)

Newcastle 2.30, uavgjort 3.30, Bordeaux 2.90

Alan Pardew var trolig ikke veldig godt fornøyd med lagets innsats mot Maritimo til tross for mange rokeringer i startellever. Bordeaux tok på sin side tabellteten med en solid 4-0 seier over belgiske Club Brugge. Ligue 1-klubben virker således å være priset pent her.

Dersom Newcastle nok en gang sender utpå et lag bestående av reservelagsspillere, bør Bordeaux kunne knipe alle poengene. Sats dermed på borteseier og over 2.5 scoringer til 2.02 i odds.

Resultattips: Newcastle 1-2 Bordeaux (10.50)

PSV Eindhoven 2.00, uavgjort 3.50, Napoli 3.40

Mange anser Napoli som en aktuell utfordrer til Europa League-troféet. Walter Mazzarris mannskap har så visst startet turneringen på utsøkt vis med 4-0 seier over svenske AIK.

Kampen mot PSV kan vise seg å bli den største testen på hvor Napoli ligger i løypa. Nederlendernes 0-2 mot Dnipro var skuffende, og italienerne bør således kunne føle seg trygge på nye tre poeng her. Sats på at Edison Cavani finner nettmaskene i løpet av kampen til 2.85 i odds.

Resultattips: PSV Eindhoven 1-2 Napoli (12.50)