Europa League: Tromsø vs Tottenham – 10 ting du bør vite!


10. Tottenham tar turen til Tromsø etter to strake tap - for første gang siden mars. London-klubben betaler 9.75 i odds på å tape mot laget fra Nordens Paris.

9. Spurs har vunnet alle av sine fire Europa League-kamper denne sesongen, og er allerede videre til utslagsrundene. Tottenham-seier er priset til 1.28 i odds

8. Spurs slo Tromsø 3-0 i det omvendte oppgjøret i september. Motstanderne Tromsø slapp kun til to sjanser i løpet av hele kampen. Oddsen på at Tottenham vinner 3-0 er 7.50 i odds.

Se scoringene fra nevnte kamp her:


7. Torsdagens kamp er Tromsøs 13. i Europa League-sammenheng denne sesongen. Laget har unngått tap i kun fem av kampene, og kan handles til 3.30 for Seier/Uavgjort i markedet for Dobbelsjansen.

6. Jermain Defoe fant veien til nettmaskene to ganger sist disse lagene møttes på White Hart Lane. Angriperen er Tottenhams toppscorer i Europacup-sammenheng (23), og priset til 1.96 i odds for ny scoring torsdag

5. Tromsø har ikke vunnet på sine fem seneste kamper, og kun scoret tre mål i samme periode. Oddsen på at Gutan scorer i begge omgangene er 9.50

4. Toppscorer Zdenek Ondrasek har skrevet seg inn i målprotokollen åtte ganger på 29 opptredener i Tromsø-trøya denne sesongen. Tsjekkeren kan handles til 6.50 i odds for scoring torsdag

3. Tromsø har lusne tre skudd på mål å skilte med etter fire gruppekamper i Europa League. Spurs kan handles til 1.75 i odds på å vinne begge omgangene i markedet HT/FT.

2. Spurs har scoret først i seks av 10 hjemmekamper denne sesongen. At Spurs finner nettmaskene som sistemann torsdag gir 1.23 ganger pengene.

1. I løpet av Tottenhams 20 kamper denne sesongen har 18 endt med at ett av lagene har gått målløse av banen. At begge lagene scorer torsdag gir 2.20 ganger innsatsen.