Europa League: Tottenham v Basel - 10 ting du bør vite!


10. Tottenham og Basel møtes for første gang torsdag kveld, i én av i alt fire Europa League-kvartfinaler. Tottenham er priset til 1.20 på avansement.

9. Andre Villas-Boas' mannskap har kun tapt én av 10 Europa League-kamper denne sesongen, mens fire har endt med seier. Klubben er tilgjengelig til 1.35 på seier i det første oppgjøret disse lagene imellom.

8. Basel er inne i en god periode, og kan følgelig vise til fire gevinster på sine seks seneste kamper. Sveitserne omsettes til formidable 8.00 for seier torsdag

7. Klubben tapte 0-1 mot Zenit i forrige runde, hvor russerne hadde 72% ballinnehav og 24 skudd på mål - mot Basels tre forsøk. En ny 1-0 seier til hjemmelaget er priset til 6.25.

6. Tottenhams 2-1 seier over Swansea forrige helg satte punktum for tre strake tap. Det betyr samtidig at Nord-London klubben fortsatt befinner seg på tredjeplass i Premier League. Gareth Bale scoret vinnermålet, og er tilgjengelig til 1.83 på å finne nettmaskene torsdag

Se Bales scoring her:

5. Bale har skrevet seg inn i målprotokollen 27 ganger i løpet av 45 kamper for klubb - og landslag denne sesongen. Tre av målene har kommet i Europa League-sammenheng. Oddsen på at Bale scorer og Spurs vinner, er 2.05.

4. Basels toppscorer i denne turneringen er Marco Streller. 31-åringen kan vise til fire mål på syv Europa League-opptredener. Angriperen har totalt 17 scoringer på klubbnivå inneværende sesong, og gir 4.40 i odds dersom han scorer i løpet av kampen mot Spurs.

3. Adilson Cabral har pådratt seg ni gule kort denne sesongen, og ett rødt (i Europa League mot Sporting Lisboa). At midtbanespilleren får ny marsjordre torsdag gir 15.00 ganger pengene tilbake

2. Jermaine Defoe er Tottenhams mestscorende i Europa League denne sesongen. Den forhenværende Portsmouth-angriperen har tegnet seg for fire mål i løpet av åtte kamper, men står over her grunnet skadeproblemer. I hans sted finner vi Emmanuel Adebayor, som i sin tur er tilgjengelig til 2.20 i odds på scoring i løpet av kampen

1. Spurs vant denne turneringen sist i 1984 - den gang UEFA Cupen. De slo belgiske Anderlecht 4-3 på straffespark, etter stillingen 2-2 sammenlagt. London-laget er priset til 3.25 på å løfte troféet igjen 29 år senere.