Europa League: Tottenham Hotspur vs Dnipro – 10 ting du bør vite!


Er Tottenham i stand til å snu 0-1 fra den første kampen mot Dnipro? Joe Short sitter som vanlig med tallene...

10. Tottenham har tapt sine to siste kamper 0-1, inkludert bortekampen mot Dnipro forrige torsdag. Det samme resultatet kan handles til 16.00 i odds.

9. Tim Sherwoods mannskap deler andreplassen med tre andre klubber på toppscorerlisten - 15 scoringer på syv kamper. Oddsen på at Spurs scorer Over 2.5 mål er 3.00

8. Kun ett lag har evnet å score i Tottenhams fire siste kamper. Spurs er priset til 10.00 i odds for seier uten å slippe inn baklengs. 

7. Dnipros 1-0 forrige helg, var klubbens første offisielle seier på tre kamper. Ikke siden 4-1 over Pandurii i november 2013 hadde klubben vunnet. Oddsen på Dinpro-seier er 6.50.

6. Yevhen Konoplyanka er Dnipros toppscorer i Europacupen denne sesongen med sine fire fulltreffere. Tallet inkluderer seiersmålet mot Tottenham forrige uke. Dnipro er priset til 1.65 i odds for scoring på White Hart Lane

Se Konoplyankas seiersmål mot Spurs:

5. Spurs’ Roberto Soldado har ikke scoret på syv kamper. Spanjolen har like fullt fem mål på fem Europa League-oppgjør denne sesongen. Angriperen omsettes til 2.18 i odds for scoring.

4. Spurs har holdt rent i tre av sine fire nyligste hjemmekamper. Laget er tilgjengelig til 2.25 i odds for seier uten baklengs torsdag. 

3. Tim Sherwoods gutter har tegnet seg for færre skudd på mål enn motstanderen i fem av sine seks seneste kamper. Oddsen på Over 1.5 scoring for Dnipro er 4.70.

2. Andros Townsend har i snitt levert fire skuddforsøk pr Europa League-kamp denne sesongen. Landslagsspilleren står med én scoring i turneringen (mot Tblisi i kvalifiseringen), og er priset til 3.75 i odds for scoring.

1. Spurs har pådratt seg kun åtte gule kort i Europa League denne sesongen. Dnipro har på sin side 10. Midtbanespiller Moussa Dembele er - med 5.50 i odds - favoritt til å havne i synderegisteret.