Europa League, Tippetips: Steaua Bucuresti vs Molde


Rumenske Steaua har gjort sine saker svært så godt i Europa League. Hovestadslaget vant 1-0 over de regjerende danske mesterne FC København i første kamp, og fulgte deretter opp med sterke 2-2 mot tyske Stuttgart.

Trener Laurentiu Reghecampf ble ansatt før inneværende sesong, og har ett eneste tap å vise til på 12 seriekamper som Steaua-trener. 24:10 er scoringsfasiten i løpet av de samme kampene. En ny rumensk seier er tilgjengelig til 1.30, mens verdien egentlig ligger i at Molde ikke scorer til 1.72 i odds.

I motsetning til Ole Gunnar Solskjær – som akter å hvile Moldes beste spillere i dette oppgjøret – tar rumenerne denne kampen svært alvorlig. Tre poeng torsdag gir hjemmelaget et ypperlig utgangspunkt for videre avansement.

Gjestene fra Rosenes By ligger på andreplass i gruppa etter seier over Stuttgart hjemme i Molde, og tap mot FC København. Som nevnt har trener Solskjær allerede bebudet at flere spillere blir hjemme når laget reiser til Romania.

Det er kanskje ikke fullt så forunderlig når vi vet at Molde møter Rosenborg om få dager i det som tegner til å bli en ren gullfinale i den hjemlige serien. MFK må derfor ty til en rekke unge spiller her, og vi kan således forvente en komfortabel hjemmeseier. Har du likevel tro på Solskjærs reserver, kan vi melde om at borteseier er priset til formidable 10.50 i odds.

Beste spill:

Sats på at Molde ikke scorer til 1.72 i odds

Sats på 3-0 og 4-0 til 8.50 og 15.00 i odds henholdsvis