Europa League, tippetips: Molde vs Steaua Bucuresti


Molde 2.60, uavgjort 3.40, Steaua Bucuresti 2.55

Molde topper den hjemlige Tippeligaen når to kamper av sesongen gjenstår. Avstanden ned til Strømsgodset på plassen under er imidlertid ikke mer enn ett poeng, noe som kanskje forklarer Moldes disposisjoner i Europas nummer to-turnering. Laget fra Rosenes By fikk med seg uavgjort fra Alfheim sist (1-1), og står uten tap på sine syv seneste (4-3-0) i seriesammenheng.

Ole Gunnar Solskjær har høstet kritikk fra så vel trenerkolleger og Fotballforbundet for at han sendte utpå et B-preget mannskap i det omvendte oppgjøret mot Steaua Bucuresti. Vi hadde slett ikke tro på romsdalingene i borteoppgjøret, men Molde har like fullt mulighet til avansement med tre poeng torsdag.

Steaua er klare for avansement dersom de vinner mot Molde. Det var aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende på Stadionul Steaua sist. Rumenerne formelig spilte gjestene utover sidelinjen, og 2-0 skulle strengt tatt vært det dobbelte. Det samme utfallet er priset til 12.00 torsdag. Laurențiu Reghecampfs mannskap reiser fra strålende sol i den rumenske hovedstaden Bucuresti til 0 grader i Møre og Romsdal. Selv om vi ikke skal legge for mye i temperaturforskjeller, kan norsk vintervær være ubehagelig for kontinental motstand.

Kampen i Romania sist var ingen stygg affære. Kun to gule kort ble delt ut, hvorav begge til Molde-spillere (Magne Simonsen og Abdou Camara). Sats derfor på ”nei” i markedet for om Magnus Eikrem og Magne Hoseth får gult kort. Begge er priset til 1.14.

Beste Spill:

Sats på uavgjort til 3.40

Sats på 1-1 til 6.25 i odds