Europa League, Tippetips: Lazio vs Trabzonspor


Lazio 1.72, Uavgjort 3.60, Trabzonspor 4.90

Er Europa League det som skal få Lazio på rett kjøl denne sesongen? Vel, Petkovic’ mannskap er allerede videre i turneringen, men ønsker å sikre seg gruppeseieren med full pott mot Trabzonspor torsdag. Det er fremdeles uro i Lazio-leiren, og gevinst mot tyrkerne vil gi treneren kjærkommen arbeidsro.

Petkovic har Klose tilgjengelig igjen, og tyskeren vil – etter å ha vært ute med skadeproblemer i en måned – være å finne på benken fra start. Floccari er Lazios midtspiss i 4-3-3 formasjonen, flankert av Keita og Felipe Anderson. Berisha tar plass mellom stengene, på bekostning av Marchetti.

I det hjemlige Serie A-spillet har Lazio store problemer. I Europa League har de lyseblå imidlertid kun tapt ved én anledning i løpet av de 19 nyligste kampene – Forrige sesong mot et annet tyrkisk lag, Fenerbahce. På eget gress har Lazio vunnet begge gruppespillkampene knepent: 1-0 mot Legia og 2-1 mot Apollon Limassol. 

Trabzonspor kommer til Olimpico med ambisjoner om å forsvare førsteplassen, og de kan i tillegg skilte med to poeng mer enn vertene. Akcay sender utpå mannskapet i 4-4-2, hvor vi vil få se Paulo Enrique og Merzejewski i angrepet. Zokora er vel og merke suspendert. Inntil videre har tyrkerne vunnet begge sine bortekamper i Gruppe J. 

Lazio går ut på banen som favoritter, selv om uavgjort til 3.60 absolutt er verdt å vurdere. Trabzonspor har et giftig angrep, og laget har hittil notert seg for 13 fulltreffere i Europa League-sammenheng – Det er fem mål mer enn Lazio. Vi satser på at begge lagene finner veien til nettmaskene til 1.94 i odds.

Beste Spill:

Sats på Uavgjort til 3.60 i odds

Sats på at begge lagene scorer til 1.94 i odds