Europa League, Tippetips: Inter vs Wolfsburg


Inter 2.65, Uavgjort 3.50, Wolfsburg 2.55

Vi benyttet overskriften ”Inter kastes til Ulvene” i forkant av det første møtet mellom disse lagene. 1-3 tapet til tross; italienerne spilte tidvis god fotball, tok ledelsen ved Rodrigo Palacio og hadde sågar mulighet til å ta ledelsen igjen ved samme mann. Problemet for Mancini & Co er bare at de er helt håpløse i forsvar. Og tre baklengs etter 90 minutter var ikke ett for mye. 

De som hadde tro på at Samir Handanovic tilbake mellom stengene i Serie A-oppgjøret mot Cesena søndag ville avhjelpe situasjonen defensivt tok feil. Sjøhestene overrasket både San Siro-publikummet og seg selv da de tok ledelsen ved Gregorie Defrel en halvtime ut i kampen. Palacio reddet ett poeng med utligningsmålet like etter hvilen. Det store spørsmålet er om Mancinis jobb kan reddes med slike resultater?

Inters skadeliste er som alltid omfangsrik. Yuto Nagamoto og Jonathan Moreira blir definitivt ikke å se i aksjon. Duoen Joel Obi og Hugo Campagnaro er på vei tilbake, mens Juan er ute med suspensjon.

Wolfsburg fortsetter stormløpet i både Europa League og den hjemlige Bundesliga. Klubben står med ett eneste tap på de 21 seneste kampene (16-4-1) samtlige turneringer inkludert. Ulvene har scoret tre mål eller mer ved 10 anledninger i samme periode. Bas Dost har levert 13 fulltreffere, mens klubbkollega De Bruyne kan skilte med ni scoringer i Bundesliga-sammenheng. 

Selv om formen er upåklagelig – ikke minst illustrert med 3-0 over Freiburg i siste serierunde – er det neppe mulig å detronisere Bayern München. Bavaria-klubben ligger 11 poeng bedre til enn Wolfsburg, mens sistnevnte har ni poeng ned til Mönchengladbach.

Trener Hecking må klare seg uten Patrick Drewes, Felipe og Aaron Hunt. Forsvareren Naldo er på sin side ute med karantene.

Inter må naturlig nok fremover på banen dersom de skal gjøre seg forhåpninger om avasement til kvartfinalene. Vi kan dermed anta at et allerede lurvete forsvars skal få kjørt seg ytterligere i møte med Wolfsburg imponerende angrep. Mancinis jobb henger i en tynn tråd. Vi kan ikke se at den gamle City-trenerens utsikter til fortsatt virke bedres her. 

Beste Spill:

Sats på Over 3.5 scoringer til 2.65 i odds

Sats på Uavgjort til 3.50 i odds