Europa League, Tippetips: Inter Baku vs Tromsø


Inter Baku 1.90, uavgjort 3.35, Tromsø IL 3.75

Inter Baku er med i årets Europa League etter at de tok seg til tredjeplass i fjorårets seriespill. Laget har god erfaring fra spill i de europeiske cupene, men har aldri tatt seg forbi 2. Kvalifiseringsrunde i Europa League. Hjemmeseier er priset til 1.90 i odds.

Da Inter Baku trakk TIL, var ikke Tromsø et ubeskrevet blad for trener – og forhenværende Manchester City-spiller - Kakhaber Tskhadadze. Lagets kaptein Vagif Javadov var også med på å slå Rosenborg i 2009, slik at norsk fotball er godt kjent for vertene fra oljenasjonen Azerbaijan

Og vi som trodde at TIL hadde klappet helt sammen… Tromsø har i alle år vært et utpreget hjemmelag, men hadde begynt å rote det til også på Alfheim. 1-2 tapet mot slovenske NK Celje ble etterfulgt av 2-3 mot Ole Gunnar Solskjærs Molde. Ikke før man hadde rukket å mumle “krise”, rakk Tromsø å spille 2-2 mot årets overraskelseslag i Tippeligaen – Sogndal. Deretter gikk Agnar Christensens gutter altså hen og slo Europa League-motstander Inter Baku 2-0 for en uke siden. Oddsen på borteseier er 3.75.

Tromsø-spillerne er slitne etter reisen til Baku, og trener Christensen har derfor valgt å drille en ny førsteellever – blant annet bestående av Lars Gunnar Johnsen, Ruben Kristiansen og Adnan Causevic. Sistnevnte tar Hans Nordbyes plass på høyrebacken, mens Kristiansen avløser Thomas Drage på venstrekanten.

Beste Spill:

Sats på hjemmeseier til 1.90 i odds

Sats på Under 1.5 scoringer til 2.90 i odds