Europa League, tippetips: Gefle vs Karabakh


Gefle må snu 0-1 fra det første møtet med Karabakh. Torsdagens kamp går av stabelen i Sundsvall, ettersom Gefles arena ikke oppfyller kravene til Europa League-spill.

Gefle ble presset langt tilbake i store deler av det første oppgjøret. Kampen i Azerbajdzjans hovedstad Baku endte som nevnt med 1-0 i favør av hjemmelaget. Et helt greit utgangspunkt, tross alt, for et Gefle som er inne i en god periode. 

Det er først og fremst målvakten Mattias Hugosson som skal ha æren for det gode resultatet. Etter et knippe imponerende redninger, måtte han se seg slått av brassen Reynaldo. Til alt overmål i det 89. spilleminutt. 

0-1 får anses som et godt resultat, kampen tatt i betraktning. Nå er det viktig for Gefle å holde nullen parallelt med at de må fremover på banen i forsøk på scoringer. 

Det faktum at kampen går i Sundsvall burde ikke bety problemer for hjemmelaget. Sist Gefle var i aksjon der, evnet klubben å snu 0-3 til 4-3. Det knytter seg imidlertid spørsmålstegn til Jakob Orlov. Det vil i så fall være en strek i den berømmelige regningen, ettersom han var sentral i nevnte snuoperasjon. De andre svenske lagene vil få det betraktelig vanskeligere med tanke på avansement i Europa League, og hadde vært morsomt hvis Gefle kunne lykkes. Oppgaven de har foran seg er så visst ikke umulig. 

Beste Spill:

Sats på Hjemmeseier til 2.25 i odds

Sats på Over 2.5 scoringer til 1.95 i odds