Europa League, Tippetips: Fiorentina vs Dnipro


Fiorentina 1.80, Uavgjort 3.60, Dnipro 4.35

Det er gruppeseieren som ligger i potten når Fiorentina og Dnipro møtes torsdag kveld. Etter å ha ledet Gruppe E hele veien, er det forståelig at italienerne også ønsker å gå seirende ut i den avsluttende kampen.

På gårsdagens pressekonferanse nevnte trener Montella muligheten for å møte Juventus på Juventus Stadium i Europa League-finalen. Pressekonferansen fant sted etter at Bianconeri hadde tapt mot Tyrkia – og ”Den Gamle Dames” inntreden i turneringen vil gi et ytterligere incentiv for å ta seg lengst mulig.

Montella vil foreta visse rokeringer i startelleveren, ettersom Gomez fremdeles ikke er tilbake før på nyåret. Sentrale Giuseppe Rossi får hvile i påvente av neste seriekamp, noe som gir Matos spilleminutter. Ilicic og Joaquin blir å finne i Fiorentina-angrepet, mens Ambrosini ikke blir å finne på midtbanen grunnet karantene. Hjemmelaget har vunnet begge hjemmekampene i gruppespillet 3-0, mens de tapte 0-1 mot Grasshoppers i kvalifiseringen. 

Dnipro er allerede klare for neste runde, og går inn i torsdagens oppgjør med ett poeng mindre enn vertene. Trener Juande Ramos vil sende utpå ukrainerne i 4-4-2, hvor Zozulya og Selznov blir å finne på topp. Gjestene har vunnet begge sine bortekamper i Europa League denne sesongne, men tapte det omvendte oppgjøret 1-2 mot Viola. 

Fiorentina vil for enhver pris unngå å miste ledelsen i gruppa, selv om å gå for uavgjort ikke er aktuelt for hjemmelaget. Montella er nødt til å satse offensivt, men likevel være på vakt mot ukrainernes overganger. Dette ligger an til å bli målfattig, og Under 2.5 scoringer er priset til 1.78 i odds.

Beste Spill:

Sats på Fiorentina til 1.80 i odds

Sats på Under 2.5 scoringer til 1.78 i odds