Europa League, tippetips: Elfsborg vs Nordsjælland


Det er nå eller aldri for Elfsborgs Europacup-eventyr. Torsdag kveld venter danske Nordsjælland i Europa League. 

Elfsborg signaliserte tidlig at det er spill på den europeiske fotballscenen som er hovedprioritet denne sesongen. Allsvenskan er mer eller mindre avgjort med tanke på gullet, og skotske Celtic satte punktum for Champions League-drømmen. 

Forhåpentligvis for Broderfolket kan et svensk lag ta seg videre i turneringen. For klubben selv handler det om å redde stumpene av sesongen, og de kan til og med skilte med nyervervelser i startelleveren. 

Mikkel Beckmann ligger nemlig at til å utgjøre angrepsduoen sammen med Mohamed Bangura. Førstnevnte møter ingen ringere enn sin gamle arbeidsgiver når Elfsborg skal skaffe seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret. 

Gjestene er ballsikre, og holder seg som regel for gode til å pusle med langball-spill. Ballen skal tråkles helt over motstanderens målstrek. Nordsjælland-trener Kasper Hjulmand har uttalt at han har stor respekt for Elfsborg, men gir sine egne menn likevel 50% sjanse for seier. 

Hjemmelaget går inn i torsdagens kamp i kjølvannet av 1-3 tap mot IFK Göteborg. Det hjemlige seriespillet har som nevnt vært under par, mens prestasjonene i Champions League så langt har vært imponerende. Med litt mer hell kunne svenskene tatt seg forbi Celtic. 

Mikkel Beckmann er priset til 3.25 i odds på å score i løpet av kampen, mens Elfsborg er favoritter til seieren med 1.80 ganger innsatsen. Dette er en kamp Elfsborg både kan og må vinne dersom de skal gjøre seg forhåpninger om Europa League-avansement. Om kun en uke venter en tøff bortekamp. 

Beste Spill:

Sats på Elfsborg til 1.80 i odds

Sats på Mikkel Beckmann som målscorer til 3.25 i odds