Europa League: Dynamo Kiev vs Everton - 10 ting du bør vite!


10. Everton tar med seg 2-1 inn i returoppgjøret mot Dynamo Kiev. Klubben har vunnet to strake kamper, og er priset til 1.55 i odds for avansement til kvartfinalene. 

9. Romelu Lukaku scoret seiersmålet for the Toffees på Goodison Park forrige yke, og kan skilte med syv Europa League-mål denne sesongen. Lukaku omsettes til 7.50 i odds som første målscorer.

8. Everton slo Newcastle 3-0 i helgen, og tok dermed sin første seier og første kamp uten baklengs på åtte forsøk (en kamprekke som strekker seg tilbake til januar). Oddsen på at Merseyside-klubben vinner uten å slippe inn mål er 3.40

7. Kiev slo på sin side Illichivets 5-0 i den ukrainske toppserien. Laget har dermed vunnet ni av de 11 seneste kampene. Oddsen på at Kiev vinner mot Everton iløpet av 90 minutter er 2.00. 

6. Andriy Yarmolenko scoret to ganger for Kiev i seriekampen mot Illichivets, og kan vise til tre mål i Europa League denne sesongen. Den ukrainske landslagsspissen omsettes til 2.85 i odds som målscorer. 

5. Yarmolenko kan i tillegg skryte av flere målgivende pasninger enn noen annen spiller i årets Europa League (6). Kiev-spissen Dieudonne Mbokani betaler 5.80 ganger innsatsen tilbake som første målscorer. 

4. Everton har tapt tre av sine fire seneste bortekamper, hvor de heller ikke har funnet nettmaskene. Everton er tilgjengelig til 2.65 i odds på å gå målløse av banen torsdag. 

3. James McCarthy skrev seg inn i målprotokollen for første gang denne sesongen forrige helg. Etter 27 kamper for the Toffees og det irske landslaget - med én scoring som fasit - gir 24-åringen 12.00 i odds som målscorer. 

2. Av Evertons 18 scoringer i Europa League denne sesongen, har 11 kommet i 1. omgang. Blåtrøyene betaler 2.23 i odds for å score først. 

1. Everton slipper motstanderen til skuddforsøk oftere enn noe annet lag i Europa League (18.6). Oddsen på at Everton taper er 6.00.