Europa League: Dnipro vs Tottenham – 10 ting du bør vite!


Juande Ramos forbereder seg til et gjensyn med Tottenham torsdag kveld. Hvem går seirende ut? Joe Short sitter med viktig informasjon...

10. Tottenham har vunnet sine to seneste kamper, mens samtlige åtte i Europa League har endt med gevinst. Oddsen på at laget slår Dnipro er 2.45.

9. Spurs kan skilte med 11-0 fra sine fire bortekamper i Europa League denne sesongen. 2-0 i favør av London-laget betaler 12.50 ganger innsatsen

8. Dnipro har ikke spilt en offisiell kamp siden før vinterpausen. Laget endte imidlertid høstsesongen med to tap og en uavgjort. Klubben betaler 1.40 i odds for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

7. Ukrainerne har gjennomført 10 vennskapskamper i løpet av vinterpausen, noe som har gitt 7-2-1. Laget er priset til 2.75 i odds for seier.

6. Dnipro var på rundtur i Russland tidligere denne måneden, og gjorde av med CSKA Moskva med sifrene 1-0 etter uavgjort og tap mot Rubin Kazan og Dynamo Moskva henholdsvis. At hjemmelaget vinner med 1-0 omsettes til 9.00 i odds.

5. Spurs slo på sin side Newcastle 4-0 på St James' Park i forrige kamp. Sist klubben skrev seg inn oftere i målprotokollen, var i 5-0 seieren over Dinamo Tblisi i Europa League-oppgjøret i august. Det samme resultatet er tilgjengelig til 150.00 i odds.

4. Roberto Soldado scorer i snitt 1.5 mål pr Europacup-kamp denne sesongen. Oddsen på at spanjolen finner nettmaskene som førstemann er 5.25.

3. Dnipros Yevhen Konoplyanka har tegnet seg for flere skuddforsøk (12) i årets Europa League-turnering enn noen annen spiller, foruten Dynamo Kievs Andriy Yarmolenko (13). Dnipro er priset til 1.87 i odds på å score først

2. Dnipros Roman Zozulya og Tottenhams Gylfi Sigurdsson står begge med tre målgivende i årets Europa League. Zozulya har allerede scoret denne sesongen, men Sigurdsson betaler 4.25 ganger pengene for nettsus

1. Spurs har scoret først i fire av sine seks seneste kamper. Oddsen på at så skjer igjen er 1.78.

Se Tottenhams 2-0 seier over Anzhi tidligere i Europa League-turneringen: