Ed Malyons Tippetips: Helgens beste multispillDobbel
 
Bare Wigan og QPR har svakere forsvar enn lagene som møtes på Craven Cottage denne helgen. Stålsett deg slik sett for en skikkelig målfest når Fulham ønsker Tottenham velkommen til Vest-London. Alles øyne er rettet mot mannen som var tilbake i slag mot Liverpool - Mousa Dembele. Den forhenværende Fulham-spilleren besitter kvaliteter som gjør ham til en maktfaktor på Tottenhams midtbane. Han hadde sjanser mot the Reds, men vil trolig få ytterligere muligheter mot et frynsete Cottagers-forsvar. Vi satser derfor noen surt opptjente Peso på at han scorer i løpet av kampen til 4.90 i odds.

Vi beveger oss videre til provinsen Buenos Aires i Argentina, hvor Estudiantes de La Plata får besøk av San Martin de San Juan. For å si det enkelt: Gjestene er ikke spesielt gode, og skal i tillegg ta den lange turen fra øst til den chilenske grensen. Laget har kun plukket to poeng av 15 mulige i Buenos Aires denne sesongen. Diego Cagnas mannskap bør vise seg for sterke her, til tross for at de har underprestert denne sesongen. Vi satser på hjemmeseier.

 
Trippel
 
West Bromwich Albions tap mot Swansea City har blitt omtalt som et endelig punktum for klubbens fabelaktige sesonginnledning. Det er verdt å merke seg at klubbens statistikk på fremmed gress ikke var mye å skrive hjem om uansett. The Baggies' gode tabellposisjon var nemlig tuftet på seks trepoengere i løpet av syv hjemmekamper - Like sterkt som begge Manchester-klubbene, med andre ord. Sats på at Steve Clarkes menn er tilbake i gammelt slag hjemme på The Hawthorns i møte med et Stoke uten seier på bortebane. Vertene er godt priset med 2.05 i odds.

Vi holder oss i England, men beveger oss et stykke nordover - nærmere bestemt til Reebok Stadium. Dougie Freedman er i ferd med å få Bolton-skuta på rett kjøl, etter at han overraskende overtok jobben etter Owen Coyle i oktober. The Trotters står uten tap på sine seks seneste, etter at Freedman har gjort som han gjorde i Crystal Palace: Sørge for at laget holder tett bakover, og deretter jobbe med det offensive spillet. Heldigvis for skotten, rår han over en rekke klassespillere som er kapable til å avgjøre kamper nærmest på egenhånd. Som forventet har Mick McCarthys inntreden i Ipswich ført til bedring for the Tractor Boys hjemme på Portman Road. Klubben sliter imidlertid fortsatt på bortebane, hvor Suffolk-klubben står med to seiere i løpet av sesongen. De seneste fire har endt med tre tap når på reisefot. McCarthy vil uten tvil fortsette arbeidet med Ipswich-laget, men Bolton er sterkere.

Den siste kampen i trippelen vår finner sted i Bundesliga. Tabelljumbo Augsburg møter Freiburg, hvor vertene kun kan vise til én fattig seier på 14 seriekamper denne sesongen. Kun Hoffenheim har vært rausere bakover på banen, og Augsburg har knapt hatt større problemer siden 1530 (disse umulige Protestantene). En snarlig degradering tilbake til 2. Bundesliga ligger i kortene dersom den nåværende formen holder seg. Gjestene Freiburg har hatt en middelmådig sesong, etter at de solgte Papiss Cisse til Newcastle. Laget virker likevel å være gode nok til en plassering midt på tabellen. Hovedproblemet er å få spissene til å finne nettmaskene, noe som er godt illustrert ved at midtbanespillerne står bak 16 av 19 scoringer denne sesongen. I motsetning til Augsburg-angrepet, det svakeste i divisjonen, scorer i alle fall gjestene. Vi går for det trygge, og satser på Freiburg i markedet for Draw No Bet.

Firling

Gode gamle Harry Redknapp har tatt tømmene i QPR, og det var faktisk mye positivt å lese ut av 0-0 kampen på Stadium of Light. Etter at 'Arry har fått ytterligere noen dager med sine nye gutter, bør de kunne føle seg trygge på sesongens første seier i møte mot et svakt Aston VIlla. Paul Lamberts mannskap er vanskelig å bli klok på, men en rekke uerfarne spillere kan kjapt bli Villas bane i denne sekspoengeren. Til tross for at klubben gjorde av med Reading hjemme på Villa Park, var prestasjonene - for å si det mildt - langt ifra overbevisende. Gitt at the Hoops kan tukte Christian Benteke - som fremdeles ikke har scoret på bortebane - er 1.95 på hjemmeseier godt betalt.

Vi tar turen ned en divisjon - til The Championship - noe begge de foranevnte klubbene også kan finne på å gjøre til sommeren. Vi liker synet av Watford, som får besøk av Yorkshire-klubben Barnsley. Dette handler enkelt og greit om divisjonens nest beste formlag på hjemmebane, i møte med divisjonens nest dårligste. Mye tyder på at ting skal bli verre før det blir bedre igjen for Barnsley. Laget står med åtte kamper uten seier nå, og forvent således at Vydra og Forestieri sørger for Hornets-seier.

Vi anser at den enkleste seieren denne helgen kommer i Argentina. Velez Sarsfield spiller sin nest siste kamp for sesongen, vel vitende om at de kan ta Torneo-tittelen med seier. Ingenting er avgjort hva angår gullkampen, men Fortin er det eneste laget som kan avgjøre på egenhånd med gevinst i sine to avsluttende kamper. Helgens motstander befinner seg desidert nederst på tabellen, og Union Santa Fe har kunne knepet ett eneste poeng av 24 mulige på bortebane. Alt ligger således an til atter et solid nederlag. Vi satser på at vertene finner målet i begge omgangene.

Vi runder av spalten med en tur over til Frankrike, hvor Paris St Germain besøker Nice på rivieraen. Pariserne er divisjonens beste bortelag, og kan i tillegg vise til å toppscoreren - den begavede Zlatan Ibrahimovic. Nice befinner seg trygt plassert midt på tabellen, nesten med lik avstand til topp og bunn. Klubben har gjort smart i å hente inn spilleren som Ajax ikke ville ha - Dario Cvitanich. Den argentinske angriperen var ikke lysten på fortsatt spill i Europa etter et oppløftende utlån til Boca Juniors. Spissen har uansett levert varene i Nice-trøya etter overgangen. PSG har Ligue 1s beste forsvar, kombinert med angrepsrekka de innehar, satser vi på borteseier.


Eds Tips:
 
Dobbel: Fulham v Tottenham (Dembele målscorer), Estudiantes v San Martin de San Juan. Odds: 8.82.
 
Trippel: West Brom v Stoke City, Bolton v Ipswich, Augsburg v Freiburg (DNB). Odds: 6.48.

Firling: QPR v Aston Villa, Watford v Barnsley, Vélez (scorer i begge omgangene) v Unión, Nice v PSG. Odds: 14.92.