Ed Malyons Sikre spill: Lanús knuser Unión


I kveld beveger vi oss til Argentina. Etter halvspilt serie, begynner tabellen så smått å ta form.

Nevnte til tross; det er fremdeles muligheter til å avansere dersom et lag kan raske sammen noen gode etterfølgende resultater. Dersom vi skal plukke et lag med nettopp muligheter til akkurat dét, må det være Guillermo Barros Schelottos Lanus. Schelottos inntreden kom ikke som et resultat av at forgjengeren Gabriel Schurrer hadde gjort det dårlig. Klubbledelsen var imidlertid av den oppfatning at man trengte et friskt pust.

Spillerstallen er ikke nevneverdig forskjellig fra tidligere, men det er en spesiell steming rundt et lag som har vært nødt til å møte samtlige lag på de syv øverste plassene i divisjonen i løpet av de åtte innledende kampene. Lanus har fremdeles kontakt med tetgruppen (så vidt), men de bør så visst begynne å vinne igjen i kveld.

Heldigvis for hjemmelaget, er det klubben som ligger desidert nederst i serien som kommer på besøk - Union Santa Fe. Gjestene har ikke vunnet en eneste kamp inneværende sesong, og kan kun vise til tre poengdelinger på sine ni innledende kamper. Union er med andre i alvorlige problemer allerede, og mangler nøkkelspillere som kan få dem ut av hengemyra. De få poengene de tross alt har fått med seg - slik som uavgjort mot Argentinos - kan utelukkende tilskrives flaks.

Dette kampen er rett og slett nødt til å ende med Lanus-seier. Sats på vertene til 1.65, og at de holder rent bakover til 2.05.