Ed Malyons Bankers: Sats på at Estudiantes setter Juniors på plass!


Argentinas Primera división byr på en sjelden midtuke-runde. Estudiantes bortemøte mot Arentinos Juniors sparkes i gang kl 21.00 norsk tid.

Vertene har slitt den seneste tiden, og står uten seier på sine syv nyligste kamper. Etter at Leonardo Astrada forsvant ut av trenerstolen, har laget spesielt trøblet med å finne veien til nettmaskene. Fasiten på de siste fem kampene, er ett fattig mål. Når dét er sagt, uavgjort i forrige kamp mot tittelutfordrer Belgrano var et høyst respektabelt resultat.

Estudiantes tar turen til La Paternal på en bølge av selvtillit, etter den imponerende seieren over Atletico Rafaela lørdag. Lagets formkurve har vel og merke vært for ujevn under ledelse av den nye treneren - Diego Cagna - til at det er snakk om titteljakt.

Laget har imidlertid mulighet til å sikre seg en plassering blant de fire beste lagene, noe som vil være godkjent i den første turneringen med ny manager. Deretter kan man fokusere på en eventuell topplassering i Torneo Final.

Den forhenværende Espanoyl-playmakeren Roman Martinez har gjort sine saker så godt som man kan forvente, etter overgangen til Estudiantes. I møte med forventningene om å erstatte klubbikonet Juan Sebastian Veron og colombianeren Duvan Zapata, har 29-åringen imponert. Kanskje mest av alt etter to scoringer i helgens oppgjør.

Ettersom Estudiantes er på gang, er 2.65 på seier godt betalt. Vi velger likevel å gardere oss ved å sats på gjestene i markedet Draw no Bet til 1.84 i odds.