Ed Malyons Bankers: Sats på at både Hull og Crystal Palace finner nettmaskene!


Det er full rulle i the Championship tirsdag kveld. Som sedvanlig er, er det mange besnærende spillobjekter.

Vi beveger oss til oppgjøret på KC Stadium hvor Hull City ønsker Crystal Palace velkommen til toppoppgjør.

The Tigers har fått et veldig oppsving under manager Steve Bruce, og ser ut som en seriøs Play-Off kandidat.

Gjestene har vært divisjonens store overraskelse. The Eagles inntok tabelltopp før de tapte mot Leeds i helgen. Nederlaget satte punktum for en imponerende rekke med kamper uten tap, og London-klubben ramlet dermed ned på andreplass - bak Cardiff City.

Èn statistikk som imidlertid ikke lot seg affisere av tapet mot Neil Warnocks mannskap, var det faktum at Palace har funnet nettmaskene i hver eneste kamp denne sesongen. Ikke noe lag i the Championship har scoret flere mål enn Ian Holloways gutter. Ettersom Croydon-laget fortsatt har til gode å gå målløse av banen i 2012/2013, kan det lønne seg å satse på at de scorer i begge omgangene til 4.10.

Den gode kamprekken startet naturlig nok under pragmatikeren Dougie Freedman. Etter at han forsvant til fetere lønnspose på Reebok Stadium, har Ian Holloway innført en langt mer offensiv spillestil.

Crystal Palace' angrepstrio virker å formelig å svømme over av seltillit. Mens mange av spaltemeterne har handlet om Wilfred Zaha, har nyervervelsen Yannick Bolasie vist seg uvurderlig.

The Tigers kan med rette føle seg hjemme på eget gress, etter en god start på sesongen. Hull ønsker garantert å straffe Ian Holloways - til tider - i overkant angrepsvillige lag, med kjappe kontringer.

Med nevnte i mente, og sett i lys av at Eagles "alltid" finner nettet, satser vi på at begge lagene scorer til 1.70.