Ed Malyons Bankers: Racing tukter Tigre!Forsøk å forstå følgende:

1) Tigre tar er verter når tittelutfordrer Racing kommer til byen. Hjemmelaget har nylig mistet treneren som ledet dem til suksess forrige sesong.

2) Racing er priset til 2.45 på å vinne denne kampen. Gjestene kan vise til noen av landets største talenter, en VM-vinner og det beste forsvaret i ligaen.

Du skjønner sikkert hvor dette bærer.

Mandagens først kamp i Argentina, er altså mellom disse ujevnt matchede lagene. Men, for en mulighet for oss som skal sette et spill på denne kampen! Racing er klar over at de er nødt til å vinne dersom de skal holde tritt med serielederen Newell's Old Boys. Laget forventes å gjøre visse endringer i startelleveren etter 0-1 tapet mot Velez forrige uke.

Forsvaret deres er meget godt, mens angriperne derimot har slitt med å finne nettmaskene. Unggutten Luciano Vietto har tatt steget opp, og er nå en nøkkelspiller. Sistnevnte er til alt overmål klubbens toppscorer med fire scoringer hittil. Den langt mer erfarne angrepstrioen Pepe Sand, Javier Campora og Gabriel Hauche har ikke mer enn samme antall mål tilsammen.

Det er i sannhet en underlig statistikk, spesielt sett i lys av at Sand var seriens toppscorer for bare et par år siden. Campora har på sin side vært Primeras toppscorer to ganger tidligere.

Sand får trolig forsøke seg på topp igjen i kveld, men den egentlige stjernen er spissmakker Vietto. Bak ham igjen følger Ricardo Centurion. Jeg så nevnte duo i aksjon for bare et par uker siden, og Centurion imponerte mot serielederen. Mot tannløse Tigre bør de kunne få ytterligere lett spill, og det er ikke vanskelig å satse på Racing med en slik voldsomt raus odds.