Ed Malyons Bankers: Instituto drar det lengste strået mot GimnasiaVi beveger oss tilbake til Argentina i et forsøk på å fortsette vinnerlykken. Dagens tips er hentet fra andredivisjon, hvor det i sannhet er mye godt spillmessig.

Gimnasia La Plata er verter når Instituto de Cordoba kommer til Buenos Aires. Førstnevnte ønsker å ta tilbake tabelledelsen fra Olimpo Bahia Blanca. Etter at de ble degradert for to år siden, hadde Ulvene en nedslående fjorårssesong. De har imidlertid bygd et nytt og godt lag, og er seriøse utfordrere til opprykk.

Gjestene Insituto var i høyeste grad med i kampen om opprykk forrige sesong, men kastet bort serieledelsen kun et par kamper før sesongslutt. Deretter tapte de play-offspillet. Hovedårsaken til den plutselige formsvikten, var salget av Paulo Dyabala. Klubben hevdet av avtalen med Palermo var inngått uten den nødvendige godkjenningen fra en direktør, noe som førte til at angriperens scoringsform forsvant som dugg for solen.

Etter å ha mistet stjerneskuddet Dyabala og muligheten til opprykk, forsvant midtbanegeneralen Ezequiel Videla til Universidad de Chile. Da klappet laget fullstendig sammen. Klubben sliter nå på feil ende av tabellen, og står bokført med beskjedne fem gevinster denne sesongen. Cordoba har tapt tre av sine fem nyligste, og har kastet bort ledelsen i flere kamper.

I møte med et sterkt og erfarent hjemmelag, vil gjestene få det tøft. Gimnasia føler seg sikkert trygge på at de kan vinne igjen her, og vi istemmer. Vi satser på at El Lobo tar alle poengene i La Plata, noe som er priset til 1.75.