Ed Malyons bankers: Belgrano slår Atletico Rafaela!Vi er tilbake i Argentina i forbindelse med oppgjøret mellom to av de antatte nedrykkskandidatene.

Belgrano har imidlertid gjort mer enn bare å styre unna problemer i den velkjente "Andre sesongen". Cordoba-laget stjal overskriftene med seieren over River Plate i fjorårets play-off, og overtok således sistnevntes plass i toppdivisjonen. Klubben spilte seg deretter til en sjetteplass på tabellen.

Atletico Rafaela overlevde ikke fjorårssesongen fullt så komfortabelt, men like fullt med noen poeng ned til nedrykksfeltet. Inneværende sesong har forløpt på relativt greit vi for La Crema, og de kan vise til like mange trepoengere som tap (de har til alt overmål samme antall poengdelinger også), noe som betyr at de er trygt plassert midt på tabellen.

Belgrano fortsetter å overraske positivt. Laget endte på fjerdeplass i Apertura i fjor, uten å egentlig ha blandet seg inn i den ypperste tetstriden. De er i noen lunde samme situasjon i år. En foreløpig tredjeplass til tross - kun fire poeng bak Newells Old Boys - blir de oversett når det snakkes om mulige serievinnere. Paradoksalt nok snakkes det om at lag som ligger bak på tabellen fremdeles er outsidere til tittelen.

Det passer Piratene godt. At laget heller ikke er basert i det tradisjonelle fotballsentrum - Buenos Aires - bidrar også til at de beveger seg under radaren. Belgrano kan dermed ufortrødent plukke poeng.

Klubben ligger på andreplass på formtabellen, hvor kun serielederen kan vise til flere poeng på de seks seneste kampene. 2.85 er således meget godt betalt. Det eneste aberet, er at de er noe svakere på fremmed gress. Tabellposisjonen og formutviklingen tatt i betraktning, skal de klare dette greit. Vi bør satse på dem med mulighet for å selge underveis i kamen, er gå for Draw No Bet-alternativet til 2.00 i odds.