Tippetips, Champions League: Gruppe H


SC Braga 3.25, uavgjort 3.20, Manchester United 2.25

Braga ga United kamp til døra for to uker siden, og ledet 2-0 på Old Trafford før vertene slo tilbake. United gikk kanskje seirende ut av forrige oppgjør, men portugiserne reiste fra balløya med verdigheten i behold. La oss også tippe at de satte seg i respekt hos Sir Alex Fergusons mannskap.

Jose Peseros unge mannskap har vunnet alle sine oppgjør mot engelsk motstand på eget gress, men oddsen er like fullt nokså raus.

Dersom lagenes forrige kamp er noe å gå etter, kan vi se frem til mange scoringer. Over 3.5 mål er priset til 2.95.

Bragas brasilianske spiss - Alan - opplever en aldri så liten ny vår i Portugal. 33-åringen fant nettmaskene to ganger på Old Trafford, og er priset til 9.00 på å tegne seg for kampens første mål.

Manchester Uniteds Chicarito - som scoret det dramatiske vinnermålet for 14 dager siden - er Robin van Persies trolige spissmakker. Sats på mexicaneren som målscorer til 2.95 i odds.

Resultattips: Braga 2-2 United til 12.50

CFR Cluj 2.55, uavgjort 3.35, Galatasaray 2.70

På papiret er dette et jevnt oppgjør. Med hjemmefordel og en realistisk mulighet til avansement fra gruppespillet - for første gang i klubbens historie -, kan vi ikke overse Clujs muligheter til tre poeng. Gjestene står med ett fattig poeng fra sine tre innledende kamper.

Poenget kom i forrige runde, i det omvendte oppgjøret i Istanbul. Turkerne virket ikke komfortable på den våte gressmatta, og kun en Burak Yilmaz-scoring reddet uavgjort. Angriperen er tilgjengelig til 3.20 på en reprise onsdag.

Mens Galatasaray på alle måter har talentfulle spillere, er Cluj et velorganisert maskineri under trener Pasolo Sergio. Legg også til at Gala ikke har vunnet på bortebane i europeisk sammenheng på nesten ti år.

Disse klubbene står kun med fire mål sammenlagt i Champions League, så vi kan således forvente få scoringer. Under 1.5 mål til 3.35 virker som et godt spilobjekt.

Resultattips: Cluj 1-0 Galatasaray til 8.75.