Tippetips, Champions League: Gruppe H


Manchester United 1.32  uavgjort 5.25  Braga 9.00

(avspark 20:45)

Etter at de gikk fullstendig i stå for 12 måneder siden, akter sikkert ikke United å ta lett på motstanderen denne gangen. Sir Alex Fergusons menn topper Gruppe H med maksimal uttelling etter to Champions League-kamper.

Portugisiske Braga blir en hard nøtt å knekke, men et svakt forsvar har ført til fire baklengs på de to seneste på fremmed gress.

Begge lagene er i noenlunde lik form, og befinner seg begge på tredjeplass i sine hjemlige serier. Mye vil handle om hjemmefordel og erfaring. Men dét i tankene bør United vise seg for sterke for Braga.

Robin van Persie kommer trolig til å lage trøbbel for gjestenes bakre rekker. Nederlenderen har gjort det samme i United som han gjorde i Arsenal forrige sesong, og kan vise til seks scoringer for sin nye arbeidsgiver allerede. Sats på van Persie som første målscorer til 4.00 i odds.

Ingen av lagene har vist overbevisende forsvarsspill denne sesongen, men begge har gode alternativer på topp. Som et bonusspill kan du satse på over 4.5 scoringer til 4.60 i odds.

Resultattips: Manchester United 4-1 Braga at 19.00

Galatasaray 1.65 uavgjort 3.75 FC Cluj 5.25  

(avspark 20:45)

Romanias regjerende seriemestere - Cluj - øyner sikkert muligheter til et godt resultat i den tyrkiske heksegryta. Å reise til "Helvete" har vist seg som en skremmende opplevelse for mange europeiske toppklubber opp igjennom årenes løp. Ioan Andones unge mannskap går sikkert fryktløse inn i dette oppgjøret, etter ha sett de tyrkiske mesterne tape begge de innledende kampene i Gruppe H.

Cluj er kanskje underdogs her, men de tok seg forbi Braga i åpningskampen. Legg også til at tapet mot Manchester United kom etter et sent mål imot. Rumenerne er så visst ikke det vakreste laget å se spille, men de er godt organiserte, resolutte og gode på overganger.

Galatasaray topper den tyrkiske Superlig åtte kamper inn i sesongen. Klubben har vel og merke vært nødt til å ta til takke med poengdeling tre ganger allerede, og står uten seier på sine fire seneste. Trener Faith Terim har tonet ned betydningen av denne kampen, men han lurer ingen med utspillet. Hjemmelaget er nødt til å vinne her dersom de skal ha realistiske forhåpninger om avansement. Dersom Gala først kan finne en åpning i rumenernes forsvar, blir det sannsynlig Umut Bulut som klarer nettopp det. Spissen er priset til 5.50 på å score kampens første mål.

Vi snakker egentlig om et oppgjør som kommer til å bli uhyre jevn, og som raskt kan vise seg kjedelig. Forvent således få mål, og under 1.5 mål til 3.30 er raust betalt.

Resultattips: 0-0 at 11.00.