Tippetips, Champions League: Gruppe GSpartak Moscow 2.85, uavgjort 3.30, Benfica 2.50 (avspark 18:00)

Til tross for at hjemmelaget tradisjonelt sett er sterke på Stadion Luzhniki, er Spartak inne i en grusom periode for øyeblikket. Klubben har tapt sine tre seneste, og hele åtte av de 15 nyligste har endt med nederlag. Benfica gjør sine saker godt i den hjemlige serien, og håper å kunne plusse på poengbeholdningen (ett poeng) i Moskva.

Den beste innfallsvinkelen her, er å satse på at begge lagene scorer. Det hadde i alle fall betalt seg i 12 av Spartaks 13 nyligste kamper. Selv om Benfica fremdeles ikke har funnet målet i Gruppe G, har de nok kvaliteter i laget til å skape problemer for vertene. Oddsen på 1.62 gjør deg ikke rik, men du finner dårligere spill også denne uken.

Den nigerianske spissen Emmanuel Emenike starter på topp for hjemmelaget, og er garantert proppfull av selvtillit etter to mål mot Celtic. 7.00 i odds på at han scorer kampens første mål er godt betalt. Likeså med 18.00 i odds på at Dmitri Kombarov finner nettet. Russeren har fire mål å vise til denne sesongen, og er alltid en trussel med sine langskudd.

Resultattips: Spartak 1-1 Benfica (6.75)


Barcelona 1.08, uavgjort 11.00, Celtic 22.00 (avspark 20:45)

Celtic noterte seg for sin første borteseier i Champions LEague mot Spartak i forrige kamp. Resultatet gjør at mulighetene til å snike seg videre i turneringen fremdeles er til stede. Kan de følge opp med et godt resultat på Camp Nou? Realistisk sett, nei. Barcelona har kanskje vært ujevne den seneste tiden (problemer mot Spartak og Sevilla, og fire baklengs mot Deportivo La Coruna), men kun Real Madrid har tatt poeng mot dem i La Liga.

1.08 på Blaugrana er trolig ikke egnet til å friste mange, noe som betyr at vi må lete videre for å finne spillbare objekter. Barcelona (-2 handicap) er en langt mer tiltalende mulighet med 1.65 i odds. Det samme er 1.55 på at vertene vinner uten å slippe inn mål. Atter en annen mulighet er å gardere seg i markedet for korrekt resultat - 3-0, 4-0 og 5-0 synes som de mest aktuelle kombinasjonene.

Lionel Messi er et åpenbart alternativ med henblikk på målscorere; du bør vurdere å satse på at han tegner seg for tre eller flere mål til 4.00 i odds. Pedro var i storslag for det spanske landslaget, og priset til 5.25 på å score kampens første mål mot Neil Lennons Celtic. Dersom du tror Celtic scorer, er Kris Commins (8.75 på å score i løpet av kampen) trolig det beste spillet.

Resultattips: Barcelona 4-0 Celtic (7.00)