Tippetips, Champions League: Gruppe FBayern Munich 1.18, uavgjort 6.75, Lille 14.50 (avspark 20:45)

Dette tegner til å bli lett match for Bayern. Om ikke annet enn på papiret. De tyske gigantene flyr høyt tabellmessig i den hjemlige Bundesliga, og slo tilbake fra sjokktapet mot Bayer Leverkusen med overbevisende seiere over Kaiserslautern og Hamburg. Champions League-prestasjonene har imidlertid vært blandet drops. Laget vant imponerende over Valencia før de tapte for hviterussiske BATE. Deretter fulgte en skikkelig arbeidsseier i Frankrike. Lille befinner seg desidert nederst i Gruppe F, uten poeng hittil.

Bayern har funnet veien til nettmaskene ikke mindre enn åtte ganger denne sesongen, og bør ha nok i ermet til å skape problemer for Les Douges. Sats derfor på at vertene scorer i begge omgangene til 1.70, eller Bayern med -1 handicap til 1.58. Bavaria-klubben har holdt rent bakover i 11 kamper denne sesongen, og oddsen på at så skjer onsdag er 1.75. Mot Lille er akkurat dét godt betalt.

Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller og Toni Kroos havnet alle i målprotokollen mot Hamburg. Det forteller oss at Bayern har en målfarlig midtbane. Kroos, med sine fryktede langskudd, er kanskje best priset med 3.00 i odds på å score i løpet av kampen. For Lilles del er forsvareren Aurelien Chedjou en farlig herremann på dødballer. Sistnevnte er tilgjengelig til 24.00 på å score onsdag kveld.

Resultattips: Bayern 3-0 Lille (12.00)


Valencia 1.25, uavgjort 6.00, BATE 12.00 (avspark 20:45)

Roberto Soldados hattrick ga spanjolene en viktig seier i Hviterussland da lagene møttes i oktober. Valencia føler seg sikkert trygge på at de også vinner hjemme på Mestalla. Mauricio Pellegrinos mannskap virker å ha tatt betydelige steg i riktig retning, etter en ujevn innledning på sesongen. Klubben har vunnet seks av sine åtte seneste, alle turneringer inkludert. BATEs sesong har motsatt formkurve: Etter 18 ubeseirede kamper (seiere over Lille og Bayern inkludert) har prestasjonene gått dramatisk nedover.

BATE vil satse på å holde tett bakover, noe som gjør under 2.5 scoringer til 2.25 til et godt spillobjekt. "Nei" i markedet for hvorvidt begge lag scorer, kan være et godt sidespill til 1.65 i odds. For høyere odds, forsøk Uavgjort/Valencia til 4.50 i markedet for HT/FT.

Soldado er utvilsomt mannen å se opp for hos Los Che, og tilgjengelig til 3.30 på å score kampens første mål onsdag. Den brasilianske angriperen Jonas spiller normalt en litt tilbaketrukket rolle, men er godt priset (2.50) på å finne nettmaskene.

Resultattips: Valencia 2-0 BATE (6.50)