Tippetips, Champions League: Gruppe EChelsea 2.00, uavgjort 3.40, Shakhtar Donetsk 3.75 (avspark 20:45)

Èn ting er sikkert: Chelsea tar ikke lett på de ukrainske gjestene på Stamford Bridge. Shakhtar var prikkfrie i seieren over Roberto Di Matteos mannskap. Vi kan til overmål si at 1-2 tapet var flatterende for Chelseas del. Klubben fra Vest-London er erfarne på dette nivået, og er garantert lystne på å holde seg på tabelltopp i Gruppe E.

At begge lagene scorer (1.60) er tilsynelatende et greit spill. Spesielt sett i lys av vertenes angrepsvåpen og rufsete forsvarsspill. Chelseas selvtillit har nok fått seg et skudd for baugen med 2-3 mot Manchester United og 1-1 mot Swansea. Shakhtar akter trolig å holde tett bakover i starten, noe som gjør uavgjort (2.20) ved pause et realistisk utfall.

Henrikh Mkhitaryan var nær ved å finne nettmaskene mot Chelsea i Ukraina, og kan vise til 14 scoringer på 12 ligakamper i den hjemlige serien. Armeneren er priset til 3.70 på å score på Stamford Bridge. For Chelseas del er Oscar tilgjengelig til 4.00 på å fortsatt scoringsform.

Resultattips: Chelsea 2-1 Shakhtar (9.00)

Juventus 1.15, uavgjort 7.50, Nordsjælland 17.50 (avspark 20:45)

Oddsen i denne kampen gir et inntrykk av at lagene er fra forskjellige planeter. Det omvendte oppgjøret i Danmark endte imidlertid 1-1, og beviste at Nordsjælland slett ikke er walkover-materiale. Juventus ønsker å slå tilbake etter helgens tap mot Inter (noe som satte punktum for 49 kamper uten tap i Serie A). Vertene ønsker således å la all vrede gå utover sine danske gjester.

Sett i lys av oddsen H-U-B, bør vi finne andre og mer lukrative spillobjekt. 1.67 på at Juventus finner nettmaskene i begge omgangene er tiltalende, i likhet med Juventus/Juventus til 1.57 i markedet for HT/FT. Dersom du tror at Antonio Conte akter å stramme opp forsvaret etter fadesen mot Inter, er Den Gamle Dame tilgjengelig til 1.65 på seier uten baklengs.

Auroo Vidal noterte seg for Juves eneste mål i helgen, og er alltid en trussel i motstanderens sekstenmeter. Både sistnevnte (3.80) og Claudio Marchisio (2.45) er brukbare spillobjekt i markedet for målscorere. For gjestenes del er Joshua John mannen å se opp for. Spissen er priset til 20.00 på å score kampens første mål.

Resultattips: Juventus 2-0 Nordsjælland (7.00)