Tippetips, Champions League: Gruppe EShakhtar Donetsk 2.45, uavgjort 3.30, Chelsea 2.85 (avspark 20:45)

Roberto Di Matteos slo tilbake mot Nordsjælland, etter en skuffende uavgjort hjemme mot Juventus i den første Champions League-kampen. Shakhtar har på sin side spilt på seg betydelig erfaring fra tidligere opptredener i CL, og representerer langt tøffere motstand. Mircea Lucescus tropp inneholder en rekke brasilianske navn, og fikk med seg ett poeng fra Torino sist. Hjemmelaget legger garantert stoltheten sin i å gi et av Europas beste lag kamp til døra.

Begge lagene er potente i angrep, og noe rufsete bakover. 2.00 i odds på over 2.5 scoringer er således bra betalt. Dersom du er ute etter en forsikring, kan du også satse på at begge lagene scorer til 1.72. Dersom vi utelukkende ser på utfallet av kampen, er uavgjort det mest fristende alternativet. Chelsea (Draw No Bet) til 2.00, vil sikkert også tiltrekke seg noen spill.

Hvis du vil ha litt høyere odds, kan du vurdere å satse på Shakhtars Henrikh Mkhitaryan som målscorer. Armeneren har notert seg for seks scoringer på sine åtte siste kamper for klubb og landslag, og er priset til 3.90 på å score i løpet av kampen. For Chelseas del er Juan Mata med 4.50 i odds som kampens første målscorer - og Oscar til samme pris - aktuelle spill.

Resultattips: Shakhtar 2-2 Chelsea (15.00)


Nordsjælland 8.50, uavgjort 5.00, Juventus 1.35 (avspark 20:45)

De danske miniputtene gjorde absolutt sine saker i turneringens første kamp. 0-4 tapet mot Chelsea viste imidlertid at de er på dypt vann med Champions League-spill. Gjestene denne gang heter Juventus; et lag som befinner seg øverst i Serie A. Antonio Contes mannskap har tapt kun ett oppgjør denne sesongen, og er med dét tilbake i Europas ypperste selskap.

1.35 på Juventus-seier er i tynneste laget. De smarteste av oss leter derfor etter andre spill som betaler bedre. Gigantene fra Torino har holdt rent bakover fire ganger i den hjemlige serien denne sesongen. Dersom du tror at lagets gode forsvarsspill fortsetter - til tross for at målvakt Gigi Buffon følger kampen fra sidelinjen - er Juventus-seier uten baklengs til 2.20 et solid spill.

Contes mange alternativer på topp betyr at det er mer fornuftig å se på midtbanespillerne i markedet for målscorere. Dødball-spesialistene Arturo Vidal (straffer) og Andrea Pirlo (frispark) er tilgjengelige til 4.80 og 5.75 henholdsvis på å score mot Nordsjælland. Hvis du likevel har tro på at vertene finner Juve-målet, er Joshua John et åpenbart alternativ. Nederlenderen har åtte seriemål på ni kamper hittil i sesongen.

Resultattips: Nordsjælland 0-2 Juventus (6.75)