Tippetips, Champions League: Gruppe D


Borussia Dortmund 2.10, uavgjort 3.50, Man City 3.35

Manchester Citys våte Champions League-fantasier må skrinlegges for denne gang, men klubben har fortsatt mye å spille for i Tyskland. Seier sikrer nemlig Europa League-spill, hvis turnering er noe Roberto Mancini har sagt han tar alvorlig. De regjerende engelske seriemesterne møter imidlertid ikke enkel motstand her. Dortmund har ikke tapt på vel en måned, og oddsen på uavgjort er attraktiv. Det samme gjelder 1.50 i odds på at begge lagene scorer: Dortmund har kun holdt rent bakover ved to anledninger i løpet av sine 15 siste kamper. 

Carlos Tevez så giftig ut i Citys poengdeling mot Everton lørdag. Argentineren er priset til 8.00 som kampens første målscorer. For vertenes del er uromomentet Marco Reus (2.55 i odds som målscorer i løpet av kampen) og Robert Lewandowski (2.40) begge sterke kandidater. Mari Gotze har også vært i fin form de siste ukene, og tilgjengelig til 11.50 på å score kampens siste mål.

Resultattips: Dortmund 2-2 Man City (12.50)

Real Madrid 1.32, uavgjort 5.00, Ajax 9.50

Real Madrid ligger utrolige 11 poeng bak serielederen i La Liga, og dette er på alle måter en prøvende tid for spanjolene. Ryktene om Jose Mourinhos fremtid og Cristiano Ronaldo like så, betyr at dette kan være et gunstig tidspunkt å møte Real på. Ajax har vært langt bedre enn hva flere kunne forutse. Uavgjort ved pause kan således vise seg som et smart spill til 2.60 i odds. Et annet alternativ er å satse på Ajax med to måls forsprang til 1.90 i odds.

Cristiano Ronaldo (3.20 som kampens første målscorer) er som sedvanlig Reals fremste angrepsvåpen. Klubbkollega Karim Benzema har vel og merke vist seg nådeløs i Champions League-sammenheng , noe som gjør at franskmannen er priset til 5.00 som første målscorer, og 2.10 i odds på at han finner nettmaskene i løpet av kampen. For gjestenes del kan du vurdere et spill på at Siem de Jong plusser på målkontoen ytterligere. Angriperen tegnet seg nemlig for to mål mot Manchester City, og er priset til 4.00 på å score tirsdag.

Resultattips: Real Madrid 3-2 Ajax (17.00)