Tippetips, Champions League: Gruppe D


Manchester City 1.38  uavgjort  4.85  Ajax 7.50

Denne kampen er et være-ikke være for Manchester Citys del. Ajax tar turen til Etihad tirsdag, og hjemmelaget har slitt med å overføre hjemlig sølvtøy til europeisk suksess. Laget står med ett poeng av ni mulige hittil.

Gjestene beviste at de på ingen måter skal avskrives, da de rundspilte Manchester City i 3-1 seieren. Roberto Mancini var ekstremt misfornøyd med lagets prestasjoner.

Siem De Jong viste seg som Ajax' fremste angrepsvåpen i nevnte kamp, og er tilgjengelig til 4.00 på å score i løpet av kampen. Citys dødballekspert - Alexandr Kolarov er priset til 16.00 som kampens første målscorer. Det er i høyeste grad fristende odds.

t's a case of do or die for Man City as they welcome Ajax to The Etihad on Tuesday. The Premier League champions have struggled in their quest to replicate domestic success on the big European stage, picking up just one point from a possible nine so far this campaign.

Fordelen av hjemmebane har selvsagt mye å si her. City har gjort Etihad til intet mindre enn en festning de seneste årene. Sats på hjemmelaget, og vurdér om du skal sette et spill på over 2.5 scoringer til 1.50.

Resultattips: City 2-1 Ajax til 8.50

Real Madrid 1.44  uavgjort 4.40  Borussia Dortmund 7.00

Los Galacticos ønsker Jürgen Klopps Dortmund velkommen til Santiago Bernabeu i kjølvannet av tre overbevisende seiere. Det kan virke som om tapet mot Dortmund ga Jose Mourinhos mannskap et spark bak. De har på alle måter storspilt etter den tid.

Dortmund beviste at de ikke er walkover-materiale i det omvendte oppgjøret, og knep en velfortjent 2-1 seier. Det er lite trolig at tyskerne vil stå med lua i hånda på en av Europas storstuer.

Poengdeling vil passe begge lagene, noe som er farlig med henblikk på å satse på et av lagene som vinner. Vær forsiktig, og garder gjerne med DNB.

I markedet for målscorere bør du sjekke ut gjestenes Robert Lewandowski. Polakken er nemlig priset til 10.00 i odds på å score med hodet.

Resultattips: Real Madrid 1-1 Borussia Dortmund til 9.25