Tippetips, Champions League: Gruppe CMilan 2.10, uavgjort 3.30, Malaga 3.50 (avspark 20:45)

I hva som tegner til å bli rundens store kamp, kommer ubeseirede Malaga til San Siro. Spanjolene har vært turneringens store overraskelse, og kan vise til tre kamper uten baklengs i tillegg til småpent angrepsspill. Milan har på sin side vært mindre overbevisende, men tar med seg selvtillit fra 5-1 seieren over Chievo lørdag.

Malagas sterke forsvar til tross, Milan må kunne forventes å score på eget gress. Sett i lys av at Rossoneri kun har holdt rent bakover ved to anledninger denne sesongen, kan det umiddelbart se ut som at 1.70 på at begge lagene scorer er bankers. Oddsen på uavgjort er også besnærende, mens over 3.5 scoringer til 3.30 er en annen aktuell mulighet.

Stephan El Shaawary har vært i forrykende form for Max Allegris lag den seneste tiden. Spissen har notert seg for scoringer i sine tre siste kamper, mens Javier Saviola, Isco og evigunge Joaquin er herrene å satse på hva angår Malaga.

Resultattips: Milan 2-2 Malaga (15.00)

Anderlecht 2.65, uavgjort 3.30, Zenit St Petersburg 2.60 (avspark 20:45)

Et av de mindre profilerte oppgjørene inkluderer to lag som må vinne. Anderlecht befinner seg desidert nederst i Gruppe C - med ett fattig poeng. Zenit har ikke gjort det mye bedre, og slapp inn tre baklengs mot Malaga og Milan. I det hjemlige seriespillet gjør begge lag det godt, noe som forteller oss at det er snakk om manglende Champions League-kvaliteter heller enn svak form.

Oddsen på Zenit-seier er tiltalende sett i lys av at spillerstallen inneholder langt flere stjerner enn Anderlechts. Alternativt kan du fjerne muligheten for uavgjort, og satse på Zenit med Draw no Bet til 1.84 i odds.

Brasilianske Hulk er ute med skade, men Zenit har likevel en rekke spillere som er i stand til å finne nettmaskene. Spissen Alexandr Kerzhakov (6.50 på å score kampens første) er lagets fremste trussel i angrep. Roman Shirokovs offensive løp (5.00 på å tenge seg for scoring) gjør ham til et aktuelt spillobjekt. For vertene er Tom De Sutter (3.05 som målscorer) den fremste trusselen i angrep. Spissen har notert seg for fem mål i løpet av sine to nyligste kamper.

Resultattips: Anderlecht 1-2 Zenit (11.00)