Tippetips, Champions League: Gruppe C


Zenit St.Petersburg 1.45, uavgjort 4.40, Anderlecht 7.00 (avspark 18:00)

Kveldens fremskutte oppgjør i Gruppe C inkluderer de belgiske mesterne og de regjerende russiske gullvinnerne - Zenit.

Begge lagene har slitt med å få resultater i årets Champions League. Anderlecht startet lovende med et heroisk poeng på San Siro mot AC Milan, men fikk deretter juling av Malaga sist.

Zenit har i likhet med hjemmelaget fått bank av de spanske gruppelederne, og tapte et nervepirrende femmålsoppgjør mot Milan på eget gress.

Slik sett er begge lagene helt avhengige av poeng onsdag, dersom de skal ha et berettiget håp om avansement til utslagsrundene. Ingen av disse klubbene er kjent for godt forsvarsspill, så mange scoringer vil ikke overraske. Du kan satse på over 3.5 scoringer til 3.30 i odds.

Dersom dette utvikler seg til et oppgjør med mange mål, kan du være trygg på at Alexander Kerzakov vil være i rampelyset. Angriperen er tilgjengelig til 2.30 på å score i løpet av kampen, mens lagkameraten Hulk er priset til 25.00 i odds for hattrick.

Resultattips: Zenit 4-2 Anderlecht til 50.00. 

Malaga 2.05, uavgjort 3.45, AC Milan 3.55 (avspark 20:45)

Sett i lys av såpeoperaen som utspiller seg i kulissene i Malaga - og det faktum at klubben mistet tre nøkkelspillere i løpet av sommeren - er Manuel Pellegrinos mannskap den store overraskelsen både i La Liga og Champions League-sammenheng denne sesongen.

Coste Del Sol-klubben trives som gruppeleder, og har gjort av med all mostand i de to innledende gruppespillkampene. Laget kreative duo - Joaquin og Javier Saviola - virker å ha fått en ny vår, noe som gir laget angrepsstyrke. To vakre scoringer av Eliseu ga 3-0 mot Anderlecht sist. Portugiseren er priset til 5.25 på å finne nettmaskene i løpet av kampen, mens straffeskytter Joaquin er tilgjengelig til 6.50 i odds som kampens første målscorer.

Den gode innsatsen til tross, Malaga har fremdeles ikke møtt en klubb av stort europeisk format som Rossoneri. Italienerne kommer nemlig til torgs med spillere som Bojan, Pato og Pazzini.

Når det er sagt; AC Milan er ikke hva de pleide å være for øyeblikket. Klubben med syv Europamesterskap er i en aldri så liten gjenreisingsfase under trener Masimiliano Allegri; noe som synes. Klubben står bokført med ett fattig poeng etter de to innledende Champions League-kampene, og henger etter i den hjemlige Serie A.

Ikke bare betyr nevnte at en hjemmeseier ligger i kortene her, men til en god odds også. Sats på Malaga/Malaga i HT/FT til 3.15 i odds.

Resultattips: Malaga 2-1 Milan til 9.50.