Tippetips, Champions League: Gruppe B


Arsenal 1.30  uavgjort 5.25  Montpellier 10.50

The Gunners kan ta et stort steg i retning avansement med seier over Montpellier onsdag.

Gjestene spiller mer eller mindre kun om æren, etter at de bare har sanket ett fattig poeng på fire kamper. Arsenal er på sin side ett av tre lag i Gruppe B med mulighet for å ta seg videre til utslagsrundene. Arsenal står med seks poeng, Olympiakos med syv, mens tabelltopp Schalke har åtte poeng.

Forhenværende Montpellier-spiss, Olivier Giroud, er favoritt i markedet for målscorere, og priset til 4.50 på å score kampens første mål. Formspiller Theo Walcott er tilgjengelig til 2.60 på å finne nettmaskene i løpet av kampen. For franskmennenes del, er ex-Portsmouths John Utaka verdt en beskjeden innsats med 18.00 i odds som første målscorer.

Arsenal er garantert i fyr og flamme etter storseieren over Spurs lørdag. Montpellier er regjerende franske seriemestere. Det er derimot vanskelig å fatte, basert på spillet de presterer i den hjemlige Ligue 1. Rene Girards mannskap har eksempelvis ikke vunnet noen av sine seks seneste på fremmed gress. Gjestene kommer sikkert på å holde tett bakover innledningsvis, noe som også skjedde i det omvendte oppgjøret. Arsenal gikk da seirende ut av kampen, etter en sen scoring. Sett en forsiktig innsats på Uavgjort/Arsenal i markedet for HT/FT til 4.30 i odds.

Resultattips: Arsenal 3-1 Montpellier til 12.50. 

Schalke 1.42  uavgjort 4.50  Olympiakos 7.50

Schalke har vært en aldri så liten positiv overraskelse i årets Champions League-turnering. Tyskerne har vist oss høytempo-fotball og god organisering, noe som kan bety at de er utfordrere til tittelen. Sistnevnte er priset til 50.00.

Huub Stevens' mannskap befinner seg på topp i Gruppe B for øyeblikket, når to kamper gjenstår av gruppespillet. Olympiakos tar turen til Veltins Arena med egne ambisjoner om avansement. Jeg evner likevel ikke se for meg annet enn en hjemmeseier her.

Grekerne har kjempet seg tilbake etter en svak innledning, hvor de tapte mot Schalke (hjemme) og Arsenal (borte). Laget har senere gjort av med Montpellier to ganger, selv om det ikke skal ha noen betydning for denne kampen.

Selv om Schalke er ubeseiret i europeisk sammenheng denne sesongen, har de sluppet inn baklengs i alle kamper, foruten én. At begge lagene scorer til 1.75 i odds er således et godt spill. Tyskerne er nesten garantert en plass blant de 16 siste etter onsdagens kamp, og formspissen Klaas-Jan Huntelaar er tilgjengelig til 4.00 som første målscorer.

Resultattips: Schalke 3-1 Olympiakos til 12.50.