Tippetips, Champions League: Gruppe B


Schalke 04 1.80  uavgjort 3.70  Arsenal 4.20

Tabelleder Schalke satte punktum for Arsenals 45 strake kamper uten tap på hjemmebane i europeisk sammenheng. Måten de gjorde av med Arsene Wengers menn på reflekteres i den relativt snaue hjemmeoddsen her.

The Gunners besitter imidlertid erfaring i Champions League, og har spesialisert seg på kamper som dette de seneste årene. Det er trolig at begge lagene tar seg videre fra Gruppe B, noe som også vil gi seg utslag i resultatet.

Med Jack Wilshire tilbake etter skade, og Lukas Podolski - priset til 4.00 som målscorer - er det Arsenal som er verdt en innsats.

Resultattips: Schalke 1-2 Arsenal til 15.00

Olympiakos 1.93  uavgjort 3.40  Montpellier 3.90

Disse lagene levnes ikke store muligheter i denne gruppen, men vil likevel være motiverte til dette oppgjøret. Ikke bare har de begge en fjern drøm om avansement, men konkurrerer direkte om tredjeplassen - som i sin tur gir Europa League-spill.

Grekerne sikret seg en dramatisk uavgjort i Frankrike for to uker siden, selv om det ikke var helt fortjent. Montpellier burde slik sett være desperate etter å få revansje i Athen.

Olympiakos har tapt sine fire seneste hjemmekamper mot fransk motstand, og vi kan bare ikke overse hvor godt priset bortelaget er her.

Vurdér over 2.5 scoringer til 2.10, mens Montpelliers offensive dynamo Younes Belhanda er tilgjengelig til 12.50 som kampens første målscorer.

Resultattips: Olympiakos 1-2 Montpellier til 15.00.