Tippetips, Champions League: Gruppe B


Arsenal 2.05 uavgjort 3.35 Schalke 3.65

The Gunners har en ekstremt god hjemmestatistikk i europeisk sammenheng - 45 strake kamper på eget gress uten tap!

Det er i sannhet en formidabel prestasjon, men Arsene Wengers mannskap ble spilt ut av rytmen mot dumpekandidaten Norwich City i helgen. De tyske gjestene kommer slett ikke til Nord-London bare for å være rundingsbøyer.

Schalke er i godytten de også, og er garantert proppfulle av selvtillit etter 2-1 seieren over Dortmund sist helg. Klubbens store stjerne er uten tvil Klaas-Jan Huntelaar. Den nederlandske landslagsspilleren er selve inkarnasjonen på en klubblegende med sine 66 scoringer på 90 kamper. 2.90 i odds på at han scorer i løpet av kampen er høyaktuelt.

Arsenal må klare seg uten Theo Walcott, men spanjolen Santi Cazorla står ikke nevneverdig tilbake for den tidligere Southampton-angriperen. Cazorla er priset til fristende 9.25 på å score kampens første mål.

Forvent en morsom kamp her, hvor begge lagene er pasningsorienterte og offensive i stilen. Slik sett kan det raskt ende med scoringer i begge ender av banen. Sats på at begge lagene finner nettmaskene til 1.55 i odds

Resultattips: 2-2 til 12.00


Montpellier 2.00 uavgjort 3.35 Olympiakos 3.80

Olympiakos tar turen til Frankrike uten noen poeng etter de to åpningskampene i Gruppe B. Montpellier sliter fremdeles med å reise seg etter en skuffende start på sesongen, og har bare vunnet to av 12 kamper hittil.

Vertene kan kun vise til ett eneste mål i sine to Champions League-kamper, men onsdagens oppgjør er på alle måter siste sjanse for begge lag med henblikk på avansement. Med dét i bakhodet, forventer jeg et tett oppgjør - spesielt i førsteomgangen. Grekerne har en kjerne i laget bestående av franske spillere, og kommer for å frustrere hjemmelaget.

Jeg kan forestille meg at etterhver, når hjemmelaget vokser inn i kampen og tar sjanser, bør de kunne knipe den viktige scoringen. En nettkjenning som på ny gir dem mulighet til å kjempe om avansement. Den mest trolige målscoreren er Soulemane Camara, hvis spiller har vært et av få lyspunkt for Montpellier denne sesongen. Angriperen er priset til 7.50 på å tegne seg for kampens første mål.

Vi forventer Uavgjort/Montpellier i HT/FT til 5.00 i odds.

Resultattips: 1-0 til 7.75.