Tippetips, Champions League: Gruppe APSG 2.10, uavgjort 3.40, Porto 3.40 (avspark 20:45)

De to dominerende lagene i Gruppe A gjør opp seg imellom i Paris, tirsdag kveld. Porto er i tet med ett poeng ned til PSG, og kan vise til bedre form enn Zlatan & Co: Porto er fremdeles ubeseiret i den hjemlige serien, og har gjort sine saker oppsiktsvekkende godt etter salget av Hulk i sommer. Alle sine spillerkjøp til tross - PSG har kun vunnet tre av sine åtte nyligste kamper. Porto/Uavgjort til 1.72 er et besnærende spill.

Zlatan Ibrahimovic er forståelig nok favoritt til å score kampens første mål. Svensken som har notert seg for 13 mål på 12 kamper, er priset til 4.50 for nevnte. Zlatan er PSGs fremste angrepsvåpen, selv om de heller ikke mangler andre kreative krefter. Et smart spill vil uansett være å satse på Lucho Gonzalez. Portugiseren har to fulltreffere på sine fire seneste for Porto, og priset til 8.00 på å score i løpet av kampen.

Resultattips: PSG 1-2 Porto (12.50)

Dinamo Zagreb 3.45, uavgjort 3.50, Dynamo Kiev 2.05

Group A-jumbo - Dinamo - ønsker sikkert å runde av med en viss form for anstendighet mot (nesten)navnebror Dynamo. Til tross for lagets problemer i Champions League, går sesongen i den hjemlige serien på skinner. Dinamo topper den kroatiske toppdivisjonen, mens Dynamo sliter i den ukrainske Premier League. Hva angår spill på denne kampen, vil jeg mene at "Nei" i markedet for at begge klubbene scorer (2.10) er det beste spillet. Det samme spillet ville betalt seg i samtlige av Dinamos foregående seks kamper, og syv av gjestenes åtte seneste.

Med nevnte i mente (begge lagene har ruslet målløse av banen ved en rekke anledninger), er det vanskelig å vurdere markedet for målscorere. Ideye Brown (2.70 på å score i løpet av kampen) er en farlig herremann for gjestene, men dette tegner til å bli målfattig.

Resultattips: Dinamo 0-0 Dynamo (12.50)